Eşref Hamamcıoğlu'ndan Fatih Terim ve Burak Yılmaz mesajı

Galatasaray'ın başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, Fatih Terim ve Burak Yılmaz sorularını da yanıtladı. Detaylar haberimizde...

Bir önceki seçimde Burak Elmas'ın ardından ikinci olan Eşref Hamamcıoğlu 3  Nisan'da yapılacak yeni seçimlerde aday olacağını duyurdu. Hamamcıoğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Eşref Hamamcıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Fatih hoca uzun yıllar hizmet etti. Fatih hoca, Galatasaray'ın kurumsal hafızasıdır. İhtiyaç duyulması halinde danışman sıfatıyla Fatih hocadan fikir alırız. Luis Campos ile Fatih Terim'i mukayese etmek doğru olmaz. Campos Galatasaraylı değil ama Fatih Terim Galatasaraylı."

"Jupp Derwall döneminde olduğu gibi bir devrim yapmak istiyoruz. Savaşma ruhu olan, Galatasaray'a yakışan ve Galatasaray'ı başarıya ulaştırabilecek bir yabancı teknik adamla çalışmak isteriz. Aynı zamanda yine yurt dışı eğitimi almış yardımcı antrenörler olmasını isteriz."

"BURAK YILMAZ KONUSU GÜNDEMDE YOK"

"Galatasaray'da başkan, futbolcu transferiyle birebir ilgilenmemeli. Şu anda Burak Yılmaz konusu gündemde yok. Burak Yılmaz konusunda benden cevap alamazsınız. Galatasaray'da mevcut profesyoneller transfer önerisi yapar, başkan da değerlendirir."

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Fatih Terim ve Burak Yılmaz mesajı ile ilgili etiketler Galatasaray Burak Yılmaz eşref hamamcıoğlu burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.