Eşref Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'e rest: "Gel yarışalım"

Galatasaray'da başkan adayı olmaya hazırlanan Dursun Özbek'e Eşref Hamamcıoğlu'ndan rest geldi. Özbek'in "Seçimden çekilin. Tek aday olarak gireyim" talebine Eşref Hamamcıoğlu "Ben adaylıktan çekilmem, gel yarışalım" sözleriyle yanıt verdi.

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılması beklenen seçimde yeni adaylar ortaya çıkıyor. Sürecin başından beri aday olduklarını duyuran Eşref Hamamcıolu ve Metin Öztürk'ün yanısıra Fırat Develioğlu da aday olduğunu duyurmuştu. Dün sosyal medyada dolaşan iddialara göre eski başkan Dursun Özbek de yeniden adaylığa hazırlanıyor.

"TEK BAŞIMA OLAYIM"

Dün akşam Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ile görüşen Dursun Özbek iki adaya da yarıştan çekilmeleri için teklifte bulundu. Özbek, iddialara göre iki adayı da listesine davet etti. 

"GEL YARIŞALIM"

Fatih Altaylı'nın iddiasına göre Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'in bu talebine "Gel aday ol yarışalım" yanıtını verdi. Altaylı, Özbek'in bu yanıtın ardından çevresine aday olmayacağını söylediğini iddia etti. 

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'e rest: "Gel yarışalım" ile ilgili etiketler Galatasaray eşref hamamcıoğlu Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.