Esrarengiz ölümler çözülemiyor: Çocuk ve polis evde ölü bulundu!

İngiltere’de polis, ihbar üzerine gittikleri evde hareketsiz halde buldukları 3 yaşında bir çocuk ile 39 yaşındaki bir polis memurunun evde hayatını kaybettiğini belirledi. Esrarengiz olayın sebebi ise çözülemiyor. Emniyetten taziye mesajı verildi.

İngiltere’deki Worcestershire’e bağlı Kidderminster kasabası esrarengiz bir olaya sahne oldu.

İngiltere polisi, ihbar üzerine gittikleri evde 2 kişinin cesediyle karşılaştı.

3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VE 39 YAŞINDAKİ BİR POLİS...

Cesetlerin 3 yaşında bir çocuğa ve 39 yaşındaki bir erkeğe ait olduğunu belirten polis, 39 yaşındaki adamın bölgede görev yapan bir polis memuru olduğunun belirlendiğini ifade etti.

EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI: NEDENİ TAM OLARAK BİLİNEMİYOR

Emniyet Müdür Yardımcısı Rachel Jones olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydederek, "Bu haberi büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Ölüm nedenleri tam olarak bilinmemekle birlikte açıkça trajik bir olay, memurun ailesi, arkadaşları ve meslektaşlarına en derin taziyelerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Esrarengiz ölümler çözülemiyor: Çocuk ve polis evde ölü bulundu! ile ilgili etiketler İngiltere Çocuk polis cinayet İntihar esrarengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.