Çocuk kitabında eşcinsel ilişki!

Disney Channel'da yayınlanan Esrarengiz Kasaba isimli çizgi filmin aynı adlı kitabında eşcinsel ilişkilerin resmedilerek sunulduğu belirlendi. Kitaptaki o sayfayı sosyal medyada paylaşanlar tepkilerini dile getirdi. Yayınevinin ise görselde bir sorun olmadığını söylediği belirtildi.

Esrarengiz Kasaba isimli çizgi filmin 'Disney Esrarengiz Kasaba-Günlük 3' isimli kitabında eşcinsel ilişkilerin resmedildiği ortaya çıktı.

"New York Times En İyi Satanlar" etiketiyle satışta olan kitapla ilgili harekete geçen veliler CİMER'e şikayette bulundu.

"BU REZALETE BİR SES VERELİM"

Henüz CİMER'den bir yanıt alınmadığını belirterek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan gazeteci Murat Soydan, "Bu rezalete bir ses verelim" dedi.

YAYINEVİ: GÖRSELDE HİÇBİR SORUN YOK

Soydan'ın paylaşımının altına yorum yazan Fatıma Eroğlu Genç isimli kişi ise yayınevini aradığını ve yetkili kişinin kendisine "Görselde hiçbir sorun yok" dediğini aktardı.

Genç, "Çok satılıyormuş, basmaya devam edeceklermiş. En ufak bir tereddütleri yok bu rezaletle ilgili." diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Çocuk kitabında eşcinsel ilişki! ile ilgili etiketler eşcinsel kitap Çocuk disney
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.