Sözde başörtülü fenomen Esra Rabia Ünal gerçeği ortaya çıktı: Fuhuştan hapis yatmış! İsmi bile gerçek değil

Sosyal medyada başörtülü fenomen olarak bilinen Esra Rabia Ünal hakkında gerçekler ortaya çıktı. Sözde fenomen İslami değerleri aşağılayan ve düğünlerde twerk dansı yaptığı paylaşımlarıyla ünlü olmuştu.

Yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada çok tartışılan ve bir düğünde yaptığı twerk dansıyla fenomen olan Esra Rabia Ünal ile ilgili gerçekler ortaya çıktı.

Birçok paylaşımıyla olay olan muhalif medya tarafından başörtülü fenomen olarak pazarlanan Esra Rabia Ünal'ın foyası ortaya çıktı

FUHUŞ OPERASYONUNDA YAKALANMIŞ

Gerçek ismi Ayşe B. olan ve Pembe Panter lakabıyla bilinen Esra Rabia Ünal'ın geçtiğimiz yıllarda Adana'da yapılan bir fuhuş operasyonunda yakalandığı ortaya çıktı.

Sözde başörtülü fenomen Esra Rabia Ünal gerçeği ortaya çıktı: Fuhuştan hapis yatmış! İsmi bile gerçek değil

Sabah'ın haberine göre, Esra Rabia Ünal'ın gerçek adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve 5 yıl önce Adana'da ahlak polisinin yaptığı fuhuş operasyonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. Bolhatoğlu'nun fuhuş operasyonunda "Pembe panter" lakabını kullandığı öğrenildi.

Sözde başörtülü fenomen Esra Rabia Ünal gerçeği ortaya çıktı: Fuhuştan hapis yatmış! İsmi bile gerçek değil - Resim : 2

Görüntüsüyle bağdaşmayan ahlaksız hareketler yaparak videolar çeken ve bu şekilde gündeme gelen Ayşe Bolhatoğlu'nun gerçek kimliği de böylece ortaya çıkmış oldu.

 

Sözde başörtülü fenomen Esra Rabia Ünal gerçeği ortaya çıktı: Fuhuştan hapis yatmış! İsmi bile gerçek değil ile ilgili etiketler Fenomen Fuhuş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.