Esra Erol'un Bu Konuşması Ders Diye Okutulur! "Namus Kavramını Kadına Yüklemeyin"

Ekranların en çok izlenen programı Esra Erol'da Elif Yıldırım olayı ile çalkalanıyor. 18 yaşındaki Elif'in 40 yaşındaki Kadir Akkoyun'a kaçtığı iddiası ile yapılan programa Esra Erol'un konuşması damga vurdu. Erol, tüm anne ve babalara seslendi.

Esra Erol, Elif Yıldırım olayı ile tüm Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir konuşma yaptı. Ailesinin 17 Ocak'tan bu yana aradığı Elif, kendisine kaçtığı iddia edilen Kadir Akkoyun'un oturduğu evin çatı katında bulundu. Canlı yayında Elif'in gözyaşlarına dayanamayan sunucu sonunda patladı.

Programın bugün yayınlanan bölümde yaptığı konuşma ise sosyal medyayı ayağa kaldıran Esra Erol, tüm ebeveynlere seslendi. Canlıb yayında ahlaksızlara ahlak dersi veren ünlü sunucunun 5 dakikalık konuşmasını dinleyenler, bu konuşmanın kamu spotu olarak yayınlanmasını talep ettiler. 

Esra Erol canlı yayında anne ve babalara seslendiği konuşmada, "Namus kavramını kadina yüklemeyin. Çocuklarınızı ahlakı etikligi öğretin. Bırakın hata yapsinlar, arkalarında durun. Korkmasinlar ki sizden kaçıp aşağılık biri yok etmesin çocukları. Çok sevin ya zarar gelmez" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Esra Erol'un Bu Konuşması Ders Diye Okutulur! "Namus Kavramını Kadına Yüklemeyin" ile ilgili etiketler Esra Erol elif yıldırım nedir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.