Esra Erol'da programına katılan 18 yaşındaki Elif’ten müjdeli haber! Ailesinin evine geri döndü

Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Esra Erol’da programında geçtiğimiz gün yaşananlar tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a giden 18 yaşındaki Elif ailesinin evine geri döndü.

Anne ve babasıyla Esra Erol’un programına katılan Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kardeşi Elif Yıldırım’ın, 17 Ocak tarihinde 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun’a kaçtığını söyleyerek Esra Erol’dan yardım istemişti. Esra Erol’da programında kısa süre içerisinde tüm düğüm çözüldü.


Olaylar karşısında çaresiz kalan Kadir Akkoyun aynı apartmanın çatı katında sakladığı 18 yaşındaki Elif’i eşi Ümit Hanım’ın karşısına çıkartarak her şeyi itiraf etti.


ELİF AİLESİNİN EVİNE GERİ DÖNDÜ

Dünkü canlı yayında ise ailenin yüzünü güldüren bir gelişme oldu. Elif, ailesinin evine geri döndü. Kız kardeşiyle bir araya geldi.

Esra Erol’a gösterdiği destek ve yardımdan dolayı teşekkür eden aile, “Elif küçük kardeşimizi arayarak eve döneceğini söylemiş çok şaşırdık” dedi. Daha sonra canlı yayına bağlanan Elif ‘Bu yaşananlar benim için çok ağır, ailemin yanına dönmeye karar verdim’ dedi.

Esra Erol'da programına katılan 18 yaşındaki Elif’ten müjdeli haber! Ailesinin evine geri döndü


NE OLMUŞTU?

Stüdyoya gelen Elif yüzünün gösterilmesini istememiş ve kameralar kendisine yöneltilince sinir krizi geçirmişti. Esra Erol canlı yayında genç kıza "Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?" sözleriyle tepki göstermişti.


ESRA EROL'DAN ELEŞTİRİLERE YANIT

Esra Erol, genç kıza gösterdiği tepki nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Erol daha sonra konu ile ilgili bir açıklama yapmış ve açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

''Kendisine evli adamlarla birlikte olmanın hayatını mahvedeceğini söylemek için göstermiş olduğum bir tepki var. Bu tepki sosyal medyada çok farklı noktalara götürüldü. Oysa benim tepkim, kız çocuklarına eğitim görmek yerine evli adamların ikinci eşi olmalarına duyduğum üzüntüden. Benim tek duygum bu.

Benim üzüldüğüm ne biliyor musunuz? Neden aile içinde istismara uğrayan engelli çocukla ilgili sesinizi çıkarmadınız? Ben bunu üzüntü verici buluyorum. Toplumsa meselelerde gözünüzü kaparsanız her şey yolunda sanırsınız. Varsın rahatları kaçıralım. Belki sonuca bir faydası olur.

Bana istediğiniz söyleyin, ama inanın o söylenenlerin hepsi genç kızlarımızın hayatını kurtarsın. Bundan sonra kız çocuklarıyla ilgili daha fazla konuşacağım" diyen Erol, "Kız çocuklarımızı öyle bir eğitelim ki onları bu adamları gözlerinden tanısınlar. O şerefsizlere söyleyecek çok sözüm var ama her seferinde de söylüyorum. Benim nasıl kadınları savunucu olduğumu herkes bilir. Lütfen çok rica ediyorum sadece bir dakikayla ve sistematik bir şekilde yayılmış olan bir görüntüyle beni yargılamayın. Haksızlık etmeyin çok rica ediyorum."

 Esra Erol'da programına katılan 18 yaşındaki Elif’ten müjdeli haber! Ailesinin evine geri döndü

Esra Erol'da programına katılan 18 yaşındaki Elif’ten müjdeli haber! Ailesinin evine geri döndü ile ilgili etiketler Esra Erol esra erolda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.