Esra Erol'da programı deprem nedeniyle iptal edildi

Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 büyüklüğündeki depremle sallandı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketine ünlü isimler de kayıtsız kalmadı. Esra Erol, atv'de yayınlanan 'Esra Erol'da programının bugünkü bölümünün iptal edildiğini duyurdu.

Türkiye deprem felaketiyle sarsıldı. Sabaha karşı saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana geldi. Depremde şimdiye kadar 912 kişi yaşamını kaybederken 1385 vatandaşımız yaralandı ve 2 bin 470 kişi kurtarıldı. Deprem Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana, Mersin, Osmaniye, İskenderun, Kayseri, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa olmak üzere 10 şehirden hissedildi. Depremde yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları son sürat devam ediyor.


Türkiye'de 10 ili vuran deprem sonrası sanat camiasının ünlü isimleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdiler. Atv'de ekrana gelen 'Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol da, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla programın bugünkü bölümünün yayınlanmayacağını duyurdu.

Esra Erol söz konusu paylaşımında, ''Yaşadığımız deprem felaketi ve derin üzüntümüz nedeniyle bugün Esra Erol'da programını yapmıyoruz. Hepimizin aklı ve kalbi deprem bölgesinde''

esra erol

 

Esra Erol'da programı deprem nedeniyle iptal edildi ile ilgili etiketler deprem Esra Erol Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.