Esra Erol'da Karı - Koca Yüzleşmesi Skandalla Bitti! Karım Bana Muhtaç Dedi, Cezalandırdı!

Gündüz kuşağı ekrana getirdiği olaylarla gündemden düşmeyen Esra Erol'da programında Yaşar isimli bir adam, "Karım benim parama muhtaç, ben de kartını iptal ettim, pişman değilim" diyerek milyonları çileden çıkarttı.

Esra Erol'da programına Kayseri'den katılan Yasemin Arslan isimli bir kadın kocasının kendisini cezalandırdığını açıkladı. Canlı yayında Karı - Koca yüzleşmesi yaşandı. Koca Yaşar, eşini cezalandırmak için kendisine olan minnetini kullandı. Esra Erol'da Karı - Koca Yüzleşmesi Skandalla Bitti! Karım Bana Muhtaç Dedi, Cezalandırdı!

"Karım Benim Parama Muhtaç Onu Cezalandırıyorum"

Esra Erol 21 Şubat 2022 Pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümde Yaşar İsimli bir adam, eşi Yasemin Arslan'a "Karım benim parama muhtaç, o yüzden onu cezalandırıyorum" diyerek sosyal medyayı da ayağa kaldırdı.

Esra Erol'da Karı - Koca Yüzleşmesi Skandalla Bitti! Karım Bana Muhtaç Dedi, Cezalandırdı!

Esra Erol'da Karı - Koca Yüzleşmesi Skandalla Bitti! Karım Bana Muhtaç Dedi, Cezalandırdı! ile ilgili etiketler Esra Erol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.