Esra Erol'da akıl almaz olay! Karısının kızılötesi güç ile erkeklerle iletişim kurduğunu iddia etti!

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da yine akıl almaz bir olay yaşandı. Programa katılan çiftin söylemleri kısa sürede gündem yarattı. Peki, kızılötesi güç nedir? Programda öne çıkan detay…

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol’da programında yine birbirinden ilginç olaylar gündeme geldi. Programa katılan bir çiftin söyledikleri sosyal medyanın da gündeminde ilk sıralara yükseldi. Ekrana gelen son bölümünde kızılötesi güç kavramının öne çıkmasının ardından çok sayıda vatandaş kızılötesi gücün ne olduğunu araştırmaya başladı.

Esra Erol’da programına katılan Hasan ve Zeynep’in ifadeleri başta stüdyodakiler olmak üzer ekran başındaki herkesi etkileri. 4.5 aylık hamile olan Zeynep, 3 çocuğunun babasının ve 8 yıllık eşinin evliliklerini mahvettiğini öne sürmüştü. Stüdyoya gelen Hasan ise söyledikleriyle gündem oldu.

KIZILÖTESİ SAYESİNDE DUVARLA İLETİŞİM KURUYOR!

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Esra Erol’da programı son derece ilginç bir olaya sahne oldu. 4.5 aylık hamile Zeynep, eşinin evliliklerini mahvettiğini söylemesinin ardından Hasan stüdyoya geldi.

Eşinin kızılötesi sayesinde duvarla iletişim kurduğunu öne süren hasan, bunu farklı bir uygulama ile ortaya çıkardığını da ifade etti. Tefecilere bulaştığı iddialarını da yalanlayan Hasan, merak edilenlere açıklık getirdi.

İDDİALARA YANIT VERDİ!

Esra Erol'da akıl almaz olay! Karısının kızılötesi güç ile erkeklerle iletişim kurduğunu iddia etti!

Kocasının davranışlarının değiştiğini, evde gizlice kendisinin ve çocukların videolarını çektiğini ifade eden Zeynep, kocasının evin içindeyken kapıları kilitlediğini, evde kimse yokken bile bir erkeğin olduğunu ve ruh sağlığının iyi olmadığını iddia etmişti.

Hasan ise sürekli eşinin gözlerini kaçırıp odanın sadece bir noktasına baktığını söyledi. Bunun üzerine baktığı yerin telefonla fotoğrafını çektiğini söyleyen Hasan çektiği fotoğrafı da yayınladı.

Eşinin baktığı noktanın fotoğrafını çekerek telefon kamerası ile çıplak gözle görünmeyen bazı ışınların algılanabildiğini ifade eden Hasan, kontrast ve renk ayarlarının yapıldığında açıkça bir adam silueti göründüğünü ifade etti. İki çiftin de birbirinden ilginç iddiaları ortaya atmasının ardından birçok kişi olayı yakından takip etmeye başladı. Sosyal medyanın da gündeminde bu olay geniş yer edindi.

Esra Erol'da akıl almaz olay! Karısının kızılötesi güç ile erkeklerle iletişim kurduğunu iddia etti! ile ilgili etiketler Esra Erol ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.