Esra Erol'a büyük şok! Zuhal Topal'dan sonra...

İzdivaç programları art arda ekrana veda ediyor. Star TV'nin Zuhal Topal'ın programını yayından kaldırmasının ardından, atv de Esra Erol'un izdivaç programına son verdi.

Evlilik programları kaldırılıyor. Zuhal Topal'in ardından atv'de kurgusal içeriği ve para ödenerek ekrana çıkarıldığı iddia edilen yarışmacılarıyla bilinen Esra Erol da veda etti. Erol artık izdivaç programı yapmayacak.
esra-erol
Esra Erol’un programı kurgusal içeriğiyle hedef konumudaydı. RTÜK'ün aldığı karar sonrası Esra Erol ve ekibi yeni sezona farklı bir formatla girme kararı aldı. Eleştirilerin odağı durumunda olan atv, sonunda pes etti ve istemeyerek de olsa Esra Erol’un programına son verdi. Erol’un aynı kanalda başka bir içerik denemeye hazırlandığı, bir sosyal sorumluluk projesiyle şansını deneyeceği öğrenildi.

Esra Erol’un programı kurgusal içeriğiyle hedef konumudaydı. Erol ve ekibi, programındaki yarışmacıların kast yapılarak ajanslardan getirildiği iddialarının aksini kanıtlayamamıştı.

Esra Erol'a büyük şok! Zuhal Topal'dan sonra... ile ilgili etiketler Esra Erol Zuhal Topal RTÜK İzdivaç
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.