Esra Erol Yüzündeki İfadeyi Saklayamadı! O Sözler Medyada Linç Yedi! İddia Yenilir Yutulur Gibi Deği

Esra Erol ATV kanalında sunuculuk yaptığı programda duydukları karşısında şok oldu, yüzüne yansıyan ifade şaşırttı. Yayınlanan Esra Erol programında son duyulanlar şok ifadesi yarattı.

Esra Erol ATV kanalında sunuculuk yaptığı programda duydukları karşısında şok oldu, yüzüne yansıyan ifade şaşırttı. Yayınlanan Esra Erol programında son duyulanlar şok ifadesi yarattı. 

ATV nin en izlenen programı ile Esra Erol'da yayınında yeni bir olay gündeme geldi. Yayınlanan bölümde Ali Biryan ve İlknur Biryan olayı şok edici detayları ile izlendi. 

Esra Erol Yüzündeki İfadeyi Saklayamadı! O Sözler Medyada Linç Yedi! İddia Yenilir Yutulur Gibi Deği

Esra Erol Bu Sözler Karşısında Ne Yapacağını Şaşırdı! İddialar Yenilir Yutulur Gibi Değil!

 

Ali Biryan ve İlknur Biryan çiftinin konusu dünkü yayına damgasını vurdu. Yayında herşeyin açıkça konuşulması tepki toplarken, şok edici cümleler kuruldu. Eşi Ali Biryan'ı terk ederek Eşref Timur'a kaçan İlknur Biryan açıklaması gündeme oturdu.

Esra Erol Yüzündeki İfadeyi Saklayamadı! O Sözler Medyada Linç Yedi! İddia Yenilir Yutulur Gibi Deği - Resim : 2

Ali Biryan'ı suçlayan eş, 'ne yaparsan yap yeter ki para getir' dediğini iddia ettiği eşinin bedenini kullanmasını istediğini söyledi. Bedenini kullanarak para getirmesini isteyen eşini terk ederek başkasına giden İlknur Biryan'ın tiktok'da fenomen olduğu ortaya çıktı. 

İzleyiciler Yaşananlara İsyan Etti

 

Hayatın içindeki olayların konu edildiği programı izleyenler dünkü bölümde sinirlerine hakim olamadı. Para uğruna istenen talepler ve bunların yayında dile getirilmesi tepki topladı. İlknur Biryan'ın tiktok'da izlenme sayısı için bunu yaptığı konusunda da yorumlar gelirken, işin aslında eş Ali Biryan'ın iddiaları kabul eden tavrı gözlerden kaçmadı. Eşini ve çocuklarını bırakan İlknur Biryan çocukları da istemediği söyledi.

Esra Erol Yüzündeki İfadeyi Saklayamadı! O Sözler Medyada Linç Yedi! İddia Yenilir Yutulur Gibi Deği - Resim : 3

Bunun üzerine daha fazla gerilen ortamda stüdyo buz keserken, Esra Erol'da bir şok etkisi yarattı. Yüzüne ve mimiklerine yansıyan bu durumun etkisinden kurtulamayan Erol, şaşkınlığını gizlemeye çalışmadı. İlknur Biryan ve Ali Biryan için boşanma koşullarını dile getiren avukatı da dinleyen Erol, çocukların koruma altına alınmasının da gerekliliğini savundu. Son durum ne olacak, yeni yayınlarda görülecek. 

Esra Erol Yüzündeki İfadeyi Saklayamadı! O Sözler Medyada Linç Yedi! İddia Yenilir Yutulur Gibi Deği - Resim : 4

Esra Erol Yüzündeki İfadeyi Saklayamadı! O Sözler Medyada Linç Yedi! İddia Yenilir Yutulur Gibi Deği ile ilgili etiketler Esra Erol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.