Kocası ve kocasının sevgilisiyle yaşıyor!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kocası Salih Kaya ve onun 19 yaşındaki sevgilisi ile aynı evde yaşayan Mevla Kaya, yaşadıkları karşısında gözyaşlarına boğuldu. Esra Erol dahil birçok isim Mevla'ya maddi ve manevi destek sözü verdi. Mevla'nın tüm bunlara rağmen "Ne olursa olsun boşanmayacağım" ifadesi şaşkınlığa neden oldu.

Esra Erol'un programına çıkan Hayriye Uysal isimli kadın, 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aramak için Esra Erol'un programına katıldı.

Programda kızının geri dönmesi için çağrı yapan anne, Türkiye'nin gündemine oturan ve izleyicileri ekranlara kilitleyen o hikayenin başlangıcı oldu.

'KIZIM SEVGİLİSİ VE ONUN NİKAHLI EŞİ İLE AYNI EVDE YAŞIYOR'

Kızı Nilüferin evli ve 3 çocuklu olan Salih Kaya ile yaşadığını belirten anne Hayriye Uysal, Esra Erol'un yardımını istedi. Nilüfer'in sevgilisi Salih Kaya'da programa bağlanarak durumu doğruladı. Salih Kaya, eşi Mevla Kaya, 3 çocuğu ve sevgilisi Nilüfer ile aynı evde yaşadıklarını söyledi.

ESRA EROL'DAN TEPKİ: BÖYLE SEVDANIN ALLAH BELASINI VERSİN

32 yaşındaki evli ve çocuklu Salih Kaya'nın "Birbirimize sevdalıyız" şeklindeki savunmasına tepki gösteren sunucu Esra Erol, "Böyle sevdanın Allah belasını versin" ifadesini kullandı.

Kocası ve kocasının sevgilisiyle yaşıyor!

Annesinin çağrılarına kayıtsız kalan 19 yaşındaki Nilüfer Uysal ise sevgilisine destek çıktı. Sevgilisinin karısı Mevla Kaya ile kardeş gibi olduklarını söyleyen Nilüfer Uysal, yasak aşkının arkasında durdu.

YAKMAKLA TEHDİT ETTİ

Daha sonra 3 çocuğunun hatrına eşi Salih ve sevgilisi ile aynı evde yaşayan Mevla Kaya da canlı yayına çıktı. Eşinin Nilüfer ile evlenebilmek için 'nikahını' vermesini istediğini belirten Mevla, hem onu hem de 3 çocuğunu yakmakla tehdit ettiğini açıkladı.

Salih Kaya ise canlı yayında "Ben Nilüfer'i seviyorum, Mevla'yı istemiyorum" diyerek genç kadına büyük bir şok daha yaşattı.

ESRA EROL DAHİL HERKES YARDIM SÖZÜ VERDİ

Duydukları karşısında yıkılan Mevla Kaya, stüdyoyu gözyaşları içinde terk etti. Sakinleştikten sonra yayına dönen Mevla Kaya'ya Esra Erol sahip çıktı. Esra Erol, eşinden ayrılması için her türlü desteği vereceğini ona ve çocuklarına yeni bir hayat kurabileceğini söyledi. Canlı yayına bağlanan bir çok kişi de Mevla'ya maddi destek verme sözü verdi.

"NE OLURSA OLSUN BOŞANMAYACAĞIM"

Türkiye'nin desteğini arkasına alan Mevla Kaya'nın vereceği karar merak konusu oldu. Mevla perşembe akşamı çıktığı canlı yayında aldığı kararla herkesi şaşkına çevirdi. Mevla "Ne olursa olsun eşim Salih'ten boşanmayacağım, nikahımı vermeyeceğim." dedi. Mevla, "Peki o eve dönecek misin" sorusuna ise "Şu an o konuda net bir karar vermedim" sözleriyle yanıt verdi.

Kocası ve kocasının sevgilisiyle yaşıyor! ile ilgili etiketler Esra Erol Sevgili ATV mevla kaya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.