Esra Erol konuklarına rest çekti! “Sizin dilinizi yakalamam mümkün değil” diyerek kapıyı gösterdi!

ATV’nin en çok seyredilen programlarından olan Esra Erol’da isimli gündüz kuşağı programında, dün yine gergin anlar yaşandı. Nikahlı kocasını arayan 2,5 aylık hamile Aleyna Ordukaya, kocası ile yüzleşince olanlar oldu. İşte Esra Erol’u çıldırtan genç çiftin yaşadıklarına ilişkin ayrıntılar…

ATV ekranlarının en çok seyredilen gündüz kuşağı programlarından Esra Erol’da, dün farklı bir konu ile daha izleyicisinin karşısına çıktı. Eşi Volkan Ordukaya’yı aramak için Esra Erol’dan yardım isteyen 23 yaşındaki genç kadın Aleyna Ordukaya, 2,5 aylık hamile olduğunu ve 1 yaşındaki çocuğunun da devlet koruması altında olduğunu belirtti.

Eşi Aleyna Ordukaya’nın kendisini aradığını öğrenen ve bunun üzerine de yüzleşmek için ATV stüdyolarına gelen Volkan Ordukaya, ilk çocuğun kendisinden olmadığını ifade etti. Ordukaya’nın bu açıklaması herkesi şaşkına çevirirken Aleyna Ordukaya bu durumun başından beri bilindiğini ve eşinin her şeye rağmen çocuğunu nüfusuna aldığını ifade etti. Ortamın bir anda gerilmesinin üzerine araya giren Esra Erol, tüm uyarılarına rağmen dizginleyemediği çifte kapıyı gösterdi.

BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ!

Esra Erol konuklarına rest çekti! “Sizin dilinizi yakalamam mümkün değil” diyerek kapıyı gösterdi!

Eşi Volkan Ordukaya’nın bir süredir ortalıklarda olmadığını belirterek Esra Erol’a başvuran 2,5 aylık hamile Aleyna Ordukaya, 1 yaşındaki çocuğunun devlet korumasında olduğunu ifade etti. İkili arasında yaşananlara ilişkin kısa bir özet geçen Erol, genç çiftin evlenmeden önce birlikte yaşadıklarını ve ailelerinin bu duruma karşı çıkıp onlara tepki gösterdiğini, nikahın kıyılmasının ardından ise önce Aleyna’nın sonrasında ise Volkan’ın ailesinin evlerini açtığını ifade etti. Bir süre sonra sokakta kalan çiftin arasının bozulduğunu ifade eden Erol, Aleyna’nın 2 aydır bir belediyenin kimsesizler için sağladığı konaklama hizmetinden yararlandığını belirtti.

Volkan Ordukaya’nın stüdyoya gelmesi ile yüzleşme başladı. Ordukaya’dan boşanmak ve hem çalışıp hem de çocuklarına bakmak istediğini belirten Aleyna, “Çocuklarını istediğin zaman görebilirsin, ben buna engel olmam” dedi. Bu cümlenin üzerine “İlk çocuk kimden? Benden olmamasına rağmen ben onu nüfusuma aldım” yanıtını veren Volkan Ordukaya, herkesi şaşkına çevirdi. Esra Erol iddianın doğruluğunu sorunca “Biliyordu zaten. Bilerek aldı nüfusuna. Şimdi boşanmak istediğim için böyle yapıyor” yanıtını veren Aleyna, kocasının üzerine yürüdü.

ESRA EROL STÜDYODAN KOVDU!

İkilinin arasında tansiyon yükselmeye başlayınca araya giren Erol, Volkan’a “Bir daha uyarmayacağım beyefendi, cümlelerinize dikkat edin” dedi. Uyarılara rağmen sakinleşemeyen ve birbirlerine ağır hakaretlerde bulunmaya devam eden çifte daha fazla dayanamayan Esra Erol, “Sizin aranızda başka bir dil var. Benim bu dili yakalamam ve size yardımcı olmam mümkün değil. Sizi uğurluyorum” diyerek genç çifte kapıyı gösterdi.

Esra Erol konuklarına rest çekti! “Sizin dilinizi yakalamam mümkün değil” diyerek kapıyı gösterdi! ile ilgili etiketler Esra Erol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.