Esra Erol 5 Şubat en son neler oldu?

Esra Erol 5 Şubat izle! ATV ekranlarının en çok izlenen programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyenler ile buluşuyor. Güzel sunucu yaşanmış hayat hikayelerini konu almaktadır. Esra Erol'da programının yeni bölümünü izlemek isteyen ve ekran başında olamayan izleyiciler arama motorlarından araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki, Esra Erol 5 Şubat canlı izle! En son ne oldu? Detaylar haberimizde...

Esra Erol 5 Şubat izle! Başarılı sunucu Esra Erol'un sunduğu, her gün bir olayın yer aldığı en çok rağbet gören programlardan biri olan Esra Erol'da, ATV ekranlarında yayınlanıyor. Esra Erol'da programında dün neler yaşandığı merakla araştırılıyor. Her gün farklı bir olayın örgüsünün işlendiği program, saat 16.10'da yayınlanmaktadır. Peki, Esra Erol 5 Şubat canlı izle! En son ne oldu? Detaylar haberimizde...

ESRA EROL 5 ŞUBAT CANLI İZLE

ESRA EROL'DA EN SON NELER OLDU?

 

Pakize Nur Karabıyık annesi ile ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programına geliyor. 4 yıllık bir evliliğinden 2 çocuğu olan Pazike Murat Menemen ile evliydi.
26 Ocak 2019 'da çocukları görmek için gelen Menemen'in 2 çocuğunu da kaçırdığı iddia ediliyor. Pazike Nur Karabıyık çocuklarını kavuşacak mı? Detaylar Esra Erol'da..

Esra Erol 5 Şubat en son neler oldu? ile ilgili etiketler ATV Esra Erol canlı izle canlı yayın 2020 esra erolda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.