Esra Elönü'nün yeni kanalını SuperHaber açıklıyor

Esra Elönü Haber 7 ve Ülke TV ile yollarını ayırdı. Elönü ayrılığı "Can kardeşler. Arafta Sorulara ve yazılarıma başka bir kanalda devam edeceğim. Pazartesi yazarım inşallah. Bir de sürpriz var" sözleri ile duyurdu. Elönü'nün 'Arafta Sorular' ile çıkacağı kanalı ve yazılarına devam edeceği gazeteyi SuperHaber açıklıyor.

Arafta Sorular programı ve yazıları ile medyaya farklı bir soluk katan Esra Elönü, "Can kardeşler. Arafta Sorulara ve yazılarıma başka bir kanalda devam edeceğim. Pazartesi yazarım inşallah. Bir de sürpriz var" mesajı ile Haber 7 ile yollarını ayırdığın açıkladı.

Esra Elönü'nün yeni kanalını SuperHaber açıklıyor

Elönü'nün ismini açıklamadığı yeni kanalı ve yazıları yayınlayacak gazeteyi SuperHaber açıklıyor.

Yazılarının yayınlandığı Haber 7 ile Arafta Sorular'ın yayınlandığı Ülke TV ile yollarını ayıran Elönü, bundan böyle Türk Medya Grubu çatısı altında yazı ve yayınlarına devam edecek. 

Türk Medya'ya transfer olan Esra Elönü, yıllardır Ülke TV'de yaptığı Arafta Sorular programına bundan böyle 24 TV'de devam edecek. Elönü'nün yazılarına da Star gazetesinde devam etmesi bekleniyor. 

Esra Elönü'nün yeni kanalını SuperHaber açıklıyor ile ilgili etiketler Esra Elönü 24 TV Ülke TV Arafta Sorular Türk Medya akşam gazetesi haber 7
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.