Esra Elönü alkollü bir provokatör üzerinden dindarları hedef gösteren Müjdat Gezen'e seslendi!

Esra Elönü Haber 7'deki yazısında, kurucusu ve yöneticisi olduğu sanat merkezinin girişine yapılan saldırı sonrasında olayı bir 'çember sakallı'nın gerçekleştirdiğini iddia ederek dindar kesimlere yüklenen, ancak saldırganın alkollü bir provokatör olduğunun ortaya çıkmasıyla sessizliğe bürünen Müjdat Gezen'e seslendi.

İşte o satırlar:

Müjdat takunyayla Gezen naber?

Müjdat Gezen bir ceviz kabuğu olsaydı arkayı dörtlerdi zira tek başına o kabuğu doldurmaya muktedir değil!

Of of goller arka arkaya.. Hani çamaşır yıkama öncesi “renklileri ayır” diye bir hijyen mottosu vardır. Öyle ki bu olay sonrası renklileri ayır annem, mor ekran kartlarını ayır annem diyesim geldi. Yani Nirvanaya mı ulaşmak yoksa Müjdatın Morarmışlığını mı görmek istersin deseler, fonda tiki kahkalarıyla Müjdat’ın yüzünü görmek isterdim.

Yani bir günlüğüne mucit olsalar, ancak beyin müshili icat edecek çapta adamları yazı konusu yapmak benim için eziyet olsa da, nefesimi tutup sırf eğlencesine bu yazıyı yazacağım.. Heytt beeee..

Öncelikle geçmiş olsun, bir yangın çıkmış. İnancım, bir insanın yangınından serinlik duymayı emretmiyor burası tamam. Şimdi benim anlamadığım Sanat Merkezi yanan adam, kendi yangınının körüğü olduğu gibi körü de olmuş.

Dumanı üstünde bir cehalet, bel6 külliyatını yazan ihtiyar baryam, çift sarılı bağnaz, profilden entel, sığlığın yürüyen manzumesi, dere kenarı taburesi. Bu adamın beynine sığdırabileceğim kitap isimlerini yazdım.

Bu adama ait MSG adlı yeri yakmışlar, bunlar da ne kadar dindar kardeşimiz varsa onlara doğru tutuştular. Müjdat Takunyayla Gezen, saldırganın “sakallı” olduğunu söylemiş. İftiranın çöktüğü anlar. Ve sonrası. Saldırgan “Takunya” adlı dindarlara saldıran sosyal medya hesabının pardon bir kanalizasyon borusunun sahibiymiş.

Soruyu alalım şöyle sıkışalım biraz,

Naber Müjdat?

Biz buna kininden nefretinden sırılsıklam olmuş bir adamın iyi derecede çuvallaması ya da çukur turu diyoruz.

Biz buna, iftira atanın adamlıkta mükemmel ıskalayışı diyoruz.

Kendi yolunda kendi inancında, inanan insanları masum insanları horrrrlarsan hakikat sana işte böyle hırrrrrlar..

Ha Bir de ayıp olmazsa, Şu şalvar lastiği sesi vermede asla detone olmayan Yılmaz Gübredille bir atışman vardı. Hani bir kadını aşağılıyordunuz. Şimdi sen iki tabure al git sanat merkezinin önüne, bir alışveriş tartışması vardı sanırım aranızda bu yangın için nelerini verdin onu bir anlat Müjdat! Vitaminsiz bir adamlığı, iftiraya tenezzül eden bilmem kaç yıllık sanat hayatını.. Herkesin sanatçısı olmayı başaramayan o mümbit nefretini.. Olmayan nelerini verdin onu anlat?

Senin 80 yıllık birikimin dediğin şey o dil, o örümcek ağı basmış fikrin sineklere serinlik..

Bu topraklara, bu insanlara, Nankörlük, göz bozukluğundan değil vefa erdem şahsiyet yoksunluğundandır.

Hakikat uzun ve zorlu bir yoldur Müjdat!

Yürümesini bilmiyorsan

Darbukayla gelirsin

Takunyayla gidersin.

Hadi Geçmiş olsun.

Esra Elönü alkollü bir provokatör üzerinden dindarları hedef gösteren Müjdat Gezen'e seslendi! ile ilgili etiketler Müjdat Gezen Esra Elönü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.