Atletico Madrid zorlu Espanyol deplasmanında 90+9'da attığı golle kazandı

La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid son iki lig maçında son dakika golleriyle seviniyor... Villarreal maçında 1 puanı 90+5'te kurtaran Diego Simeone'nin takımı, Espanyol deplasmanında da 1-0 geriye düştüğü maçı 90+9'da bulduğu golle kazanmayı bildi.

La Liga'nın 4. haftasında Espanyol'a konuk olan Atletico Madrid, 1-0 geriye düştüğü maçı 90+9'da bulduğu golle 1-2 kazanmayı başardı. Milli maç arası nedeniyle yıldızlarından yoksun mücadele etmesi beklenen Madrid ekibi, tam kadro çıktığı maçta 3 puanı almayı başardı.

La Liga'ya bir sezon aradan sonra geri dönen ve ilk 3 haftada 2 puan toplayabilen Espanyol, 40. dakikada Raul de Tomas'ın golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

THOMAS LEMAR SON NEFESTE

Son şampiyon beraberlik golünü 79'da Yannick Carrasco'yla buldu. 9 dakika uzayan maçta Diego Simeone'nin takımına galibiyeti getiren golü ise Thomas Lemar kaydetti.

Sezona 2'de 2'yle başlayan, milli ara öncesi ise evinde Villarreal'le 2-2 berabere kalan Atleti, o maçta da 90+5'te Villarreal'in kendi kalesine attığı golle 1 puanı kurtarmıştı. Az gol yiyen kimliğiyle öne çıkan İspanyol devi La Liga'da oynadığı son 7 maçın sadece 1'inde kalesini gole kapatabildi.

Puanını 10 yapan Atletico Madrid hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu, hafta sonu da La Liga'nın 5. haftasında Athletic Bilbao'yu ağırlayacak. 2 puanda kalan Espanyol ise haftaya Real Betis deplasmanında...

Atletico Madrid'in yeni transferlerinde Matheus Cunha, 71'de Luis Suarez'in yerine oyuna girerek başlangıç yaptı. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Arjantinli forvet Angel Correa ise bu maçı boş geçti. 

Atletico Madrid zorlu Espanyol deplasmanında 90+9'da attığı golle kazandı

Atletico Madrid zorlu Espanyol deplasmanında 90+9'da attığı golle kazandı ile ilgili etiketler Atletico Madrid La Liga espanyol Thomas Lemar Diego Simeone
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.