Esmer güzel Simge Sağın imaj değiştirip sarışın oldu

Yeni şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçen 41 yaşındaki şarkıcı Simge Sağın çekimleri tamamlar tamamlamaz imaj değiştirdi. Ünlü popçu uzun zamandır koyu renkte kullandığı saçlarını sarıya boyattı. Yeni imajını 1.4 milyon takipçili Instagram hesabından yayınlayan ünlü popçu güzelliğiyle göz kamaştırdı.

‘Ne Güzel’ adlı şarkısına çektiği klibine 150 bin TL harcadığı konuşulan Simge Sağın, cesur klip görüntüleriyle sosyal medyayı sallamıştı. Beşiktaş Akaretler’de bulunan bir otelde çekilen klipte genç erkek arkadaşıyla doludizgin bir aşk yaşayan kadını canlandıran Simge Sağın'ın yakışıklı sevgilisini oynayan Oliver Jacobs ile yakınlaştığı sahneler gündem olmuştu.


İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Klip çekimlerinin ardından rutin hayatına dönen şarkıcı Simge Sağın, uzun süredir kullandığı koyu saçlarını radikal bir karar alarak sarı renge boyattı. Öpücem, Miş Miş, Annem, Yankı gibi şarkılar dillere dolanan Simge Sağın, yeni tarzını sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Sağın'ın yeni saçlarına yorum ve beğeni yağdı.

İşte Simge Sağın'ın yeni imajı...

Esmer güzel Simge Sağın imaj değiştirip sarışın oldu

Esmer güzel Simge Sağın imaj değiştirip sarışın oldu - Resim : 2

Esmer güzel Simge Sağın imaj değiştirip sarışın oldu - Resim : 3


Esmer güzel Simge Sağın imaj değiştirip sarışın oldu - Resim : 4

Esmer güzel Simge Sağın imaj değiştirip sarışın oldu - Resim : 5

Esmer güzel Simge Sağın imaj değiştirip sarışın oldu - Resim : 6

 

 

Esmer güzel Simge Sağın imaj değiştirip sarışın oldu ile ilgili etiketler Sosyal Medya Simge Sağın imaj degişim yani hali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.