Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yaman'ı Engin Benli ikinci kez baba oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yaman Korkmaz' karakterini canlandıran oyuncu Engin Benli ikinci kez babalık heyecanı yaşadı. 2016 yılında hayatını birleştirdiği tiyatro oyuncusu Çiğdem Sarıhan Benli ile evliliğinden Rüzgar adında bir oğlu olan oyuncu kızını kucağına aldı. Oyuncu çift bebeklerine ise Arin ismini verdi.

Yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanırken 7. sezonu göremeden final kararı alan atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da senaryo gereği Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği 'Hızır Çakırbeyli' karakterinin baş düşmanı olarak izleyici karşısına çıkan Engin Benli’nin hayat verdiği 'Yaman Kokmaz' karakteri ile tanınan ünlü oyuncu ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yaman'ı Engin Benli ikinci kez baba oldu

Engin Rüzgar adında bir oğlu olan ünlü oyuncu 52 yaşında ikinci kez babalık sevinci yaşadı. Kendisinden 14 yaş küçük meslektaşı Çiğdem Sarıhan Benli ile mutlu bir evlilik sürdüren Engin Benli müjdeli haberi Instagram hesabından duyurdu. 52 yaşında ikinci kez baba olan oyuncunun eşi kız bebek dünyaya getirdi. Ünlü çift kızlarına ise 'Arin' ismini verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yaman'ı Engin Benli ikinci kez baba oldu - Resim : 2

Oğlu ve kızının yer aldığı bir fotoğraf karesini paylaşan oyuncu ''Canım oğlum ve kızım. Rüzgar ve Arin sağlıklı ve bahtlar açık olsun'' notunu düştü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yaman'ı Engin Benli ikinci kez baba oldu - Resim : 3


ÇİĞDEM SARIHAN BENLİ HAKKINDA

Çiğdem Sarıhan Benli 13 Şubat 1984 yılında İzmit Kocaeli’nde dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmit’te başlayan oyuncu liseden sonra üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’de Tiyatro oyunculuk bölümünde devam etti. Profesyonel oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başladı. Kocaeli Şehir Tiyatroları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oyunlarda rol aldı ve oyun yönetti. Dizi ve sinema oyunculuğuna 2011 yılında ilk kez “Moya Hitit Yıldızı” adlı sinema filmi ile adım attı. 2013 yılında “Arka Sokaklar” dizisinde rol aldı. En büyük çıkışlarını 2018 “Avlu” ve 2017 “Payitaht Abdülhamit” dizilerinde yaptı. Engin Benli ile 15 Temmuz 2006 yılından beri evli olan Çiğdem Benli dizi ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.

TİYATRO OYUNLARI

Keşanlı Ali Destanı / Yönetmen Yardımcısı 2017
Ferhad İle Şirin / Oyuncu 2015
Tıngır Mıngır Ülke / Oyuncu 2015
Beyaz Tay / Oyuncu 2013
Kösem Sultan / Oyuncu 2012
Çiğdem Benli dizileri ve filmleri

ROL ALDIĞI DİZİLER

2017 Yağmurlarda Yıkansam Sinema Filmi
2017 Rüya (Şahika Aslan) TV Dizisi
2017 Payitaht Abdülhamit (Julie) TV Dizisi
2017 Dostlar Mahallesi (Bahar) TV Dizisi
2016 Diriliş: Ertuğrul TV Dizisi
2016 Dağ 2 (Ece) Sinema Filmi
2016 Sevda Kuşun Kanadında (Elif) TV Dizisi
2016 Kış Güneşi (Nadide) TV Dizisi
2015 Şehrin Melekleri (Aslıhan Aydın) TV Dizisi
2013 Tozlu Yollar TV Dizisi
2013 Arka Sokaklar (Yasemin) TV Dizisi
2011 Moya Hitit Yıldızı Sinema Filmi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yaman'ı Engin Benli ikinci kez baba oldu ile ilgili etiketler Çiğdem Sarıhan Benli engin benli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.