Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Behzat Façalı'sı Emir Benderlioğlu 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nın kadrosuna dahil oldu

7. sezonu öncesinde aniden yayından kaldırılan atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapmasının ardından dizinin kadrosunda rol alan oyuncular yeni projelerini belirlemeye başladı. Bunlardan biri de EHDO'da Behzat Façalı'yı canlandıran 42 yaşındaki oyuncu Emir Benderlioğlu oldu. Emir Benderlioğlu, TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Benderlioğlu, 12. bölümden itibaren ekranda olacak. İşte canlandıracağı karakter

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Emir Benderlioğlu çok sürmeden ekranlara geri dönüyor. EHDO'nun Behzat Façalı'sı TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yer aldığı 'Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Benderlioğlu, dizide Piri Reis rolüne hayat verecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Behzat Façalı'sı Emir Benderlioğlu 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nın kadrosuna dahil oldu

YENİ BÖLÜMDE İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine son olarak başarılı oyuncu Emir Benderlioğlu katıldı. Denizcilik alanında zamanının en önemli bilim adamları arasında yer alan, Türk denizcilik tarihinin parlayan yıldızı Piri Reis'e hayat verecek olan başarılı oyuncu Benderlioğlu, 12. Bölüm itibariyle ekranlarda olacak.


BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI DİZİSİ HAKKINDA

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Midilli'den çıkan Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın tehlikelere göğüs gerip yükselerek denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor. Dizide başrollerin yanı sıra Cemre Gümeli, Yetkin Dikinciler, Okan Şenozan, İsmail Filiz, Caner Topçu, Aytek Şayan, Gonca Cilasun, Burcu Gül Kazbek, Tolga İskit, Doruk Nalbantoğlu, Murat Göçmez, Gökhan Gencebay, Batuhan Bayar, Ümit Çırak ve Devrim Evin gibi birbirinden başarılı isimlerin yer alıyor.


EMİR BENDERLİOĞLU KİMDİR?

28 Ekim 1979 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Atıf Emir Benderlioğlu, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi’ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi’nde önce heykel bölümüne daha sonra da Grafik Bölümüne geçiş yaparak mezun oldu.

TRT‘de tanıtım koordinatörü olarak iş hayatına başlayan Emir Benderlioğlu, Bukalemun, 4 Saat, Dağ 2 gibi birçok filmde rol aldı. Daha sonra Harika Uygur casting ajansıyla anlaşarak Ankara’dan İstanbul’a taşındı.

2008 yılında Dedektif Biraderler dizisiyle ekranlarda da yer alan Benderlioğlu, aynı yıl Kavak Yelleri dizisinde de konuk oyuncu oldu.

2010 yılında kendisi gibi oyuncu Ceren Şekerci ile dünya evine giren Benderlioğlu, 2011 yılında yayınlanmaya başlayan drama dizisi Yer Gök Aşk yapımında Yılmaz karakterine hayat verdi. 2016 yılında vizyona giren Başçavuş Batur Altınbilek karakterini canlandırdığı Dağ 2 filminde başarılı bir performans sergileyen Benderlioğlu, benzer askeri yapım olan 2018 yapımı Börü dizisinde Turan Kara karakterine hayat verdi.

Behzat Façalı karakteriyle 2019 yılında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Benderlioğlu, 2019 yılının sonunda vizyona giren Aman Reis Duymasın isimli filmde de oynadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Behzat Façalı'sı Emir Benderlioğlu 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nın kadrosuna dahil oldu

Atıf Emir Benderlioğlu Oynadığı Diziler ve Filmler

2019 – Şuursuz Aşk (Sinema filmi)
2019 – Aman Reis Duymasın
2019 – Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2018 – Börü (Dizi)
2017 – Fi (İnternet dizisi)
2016 – Arka Sokaklar (Dizi)
2016 – Dağ 2 (Sinema Filmi)
2014 – Panzehir (Ferit) (Sinema Filmi)
2013 – Osmanlı Tokadı (Savaş) (TV Dizisi)
2011 – Hop Dedik: Deli Dumrul(Sinema Filmi)
2011 – Yer Gök Aşk (Yılmaz) (TV Dizisi)
2010 – Keskin Bıçak (Çetin) (TV Dizisi)
2009 – Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde
2009 – Ayrılık (TV Dizisi)
2008 – Dedektif Biraderler (Savaş) (TV Dizisi)
2007 – Sessiz Fırtına (İbrahim) (TV Dizisi)
2007 – Kavak Yelleri (Burak) (TV Dizisi)
2007 – Camgöz (Batu) (Kısa Film)
2007 – Adem’in Trenleri (Sinema Filmi)
2006 – Bukalemun (Ozan) (Kısa Film)
2004 – 4 Saat (Kısa Film)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Behzat Façalı'sı Emir Benderlioğlu 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nın kadrosuna dahil oldu ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO Emir Benderlioğlu barbaroslar akdenizin kılıcı trt1 Behzat Façalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.