Eskişehirspor sattığı oyuncuları takımlardan geri istedi!

Eskişehirspor'dan Murat Uçar'ı kadrosuna katan Altınordu, kırmızı-siyahlıların ricası üzerine bu transferden vazgeçti

Yeni sezon öncesi Arif, Yusuf Abdioğlu, Sinan, Hasan Kabze gibi önemli oyuncularla yollarını ayıran Altınordu transferde şu ana kadar sadece Eskişehirsporlu Murat Uçar'ı renklerine bağlarken, resmi sözleşme imzaladığı bu futbolcudan da vazgeçmek zorunda kaldı.

DHA'da yer alan habere göre transfer yasağı kalkmayan Eskişehirspor’da yönetim, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı arayarak mevcut kadroyu koruyamamaları halinde yeni sezonda büyük sıkıntı yaşayacaklarını belirtip, Murat'ın transferinden vazgeçmelerini istedi. Rakiplerini zor durumda bırakmak istemeyen Özkan, Erzurum kampına katılıp takımla 10 gün antrenman yapan 26 yaşındaki futbolcunun mukavelesini yırtıp, kulübüne dönmesini sağladı.

1569975_f10f2328c7cbf1888553dd37e7585c1c

Eskişehirspor yönetimi, Altınordu'nun yanı sıra Ofoedu ile anlaşan Elazığspor ve Kaan Kanak'ı renklerine bağlayan Evkur Yeni Malatyaspor kulüplerinden de iki futbolcuyu geri göndermelerini istedi. Elazığ ve Evkur Yeni Malatyaspor yönetimleri bu ricayı kırmayıp, söz konusu oyuncuların transferinden vazgeçti. Bu gelişmelerin ardından Eskişehirspor yönetimi, resmi sitesinden bir açıklama yayınlayarak her üç kulübe de teşekkür etti.

Eskişehirspor sattığı oyuncuları takımlardan geri istedi! ile ilgili etiketler Altınordu Eskişehirspor murat uçar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.