Eskişehirspor kabustan uyandı!

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Eskişehirspor, taraftarı önünde 2-0 geriye düştüğü maçta Boluspor ile 2-2 berabere kaldı ve ligde kalmayı garantiledi.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Eskişehirspor, Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Boluspor'u konuk etti. Ligin üst ve alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Eskişehirspor, müthiş bir geri dönüşe imza attı ve 2-0'dan skoru 2-2'ye getirip ligde kaldı.

Boluspor'un gollerini 9. dakikada Yusuf Gültekin ve 79. dakikada Rydell Poepon'dan geldi.

2-0 geriye düşen Yılmaz Vural yönetimindeki Eskişehirspor, son 5 dakikada inanılmaz bir geri dönüşe imza attı. 85. dakikada Hürriyet Göçer önce farkı bire indirirken 90. dakikada Andaç Güleryüz'ün golüyle skora eşitlik geldi.

MAÇ SONU GÖZYAŞLARI...

Bu sonucun ardından Eskişehirspor, ligde kalmayı garantilerken karşılaşmanın ardından Yılmaz Vural ile birlikte futbolcular, sevinç gözyaşları döktü.

Eskişehirspor kabustan uyandı! ile ilgili etiketler Eskişehirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.