Eskişehirspor - Göztepe TFF 1.Lig finalinin oynanacağı stad belli oldu

TFF 1. Lig Play-Off final maçında Eskişehirspor ile Göztepe karşı karşıya gelecek. Final maçının oynanacağı şehir saat ve yer belli oldu.

Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı TFF 1. Lig Play-Off final maçının programı netleşti. Final maçında Eskişehirspor ile Göztepe şampiyonluk için mücadele edecek. Kazanan takım gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek.

FİNAL ANTALYA'DA

Eskişehirspor ile Göztepe A.Ş. arasında oynanacak TFF 1. Lig Play-Off Finali, 4 Haziran 2017 Pazar günü Antalya Stadyumu'nda yapılacak. Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belli olacağı Play-Off finali, saat 21.30'da başlayacak.

Eskişehirspor - Göztepe TFF 1.Lig finalinin oynanacağı stad belli oldu ile ilgili etiketler Antalya Göztepe maç Eskişehirspor final nerede oynanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.