Eskişehirspor Göztepe maçına taraftarlar yanıcı maddeleri 'İftarlık kumanya' diyerek soktular

TFF 1. Lig Play-off finalindeki Eskişehirspor-Göztepe karşılaşmasında ilk düdükten hemen sonra atılan meşaleler sebebiyle maç 8 dakika kadar durmuştu. Sahaya sokulması yasak olan yanıcı maddelerin ise stada girme şekli şeytanın bile aklına gelmeyecek türden.

TFF 1. Lig play-off final maçına futboldan çok atılan yanıcı maddeler damga vurdu. Maçın başlamasıyla sahaya atılmaya başlanan meşaleler oyunun sık sık durmasına neden oldu. Stada sokulması yasaklı olan bu maddelerin taraftarlar tarafından içeri sokulma yöntemi hayli ilginç...

İFTAR KUMANYASI: EKMEK ARASI MEŞALE

Stada sokulması yasaklı maddelerden olan meşalelerin ve torpillerin tribüne sokulma yöntemi tabiri caizse şeytanın bile aklına gelmeyecek türden. Bulunduğumuz Ramazan Ayı içinde oynanan final maçına gelen taraftarların, stat girişinde üstlerini arayan güvenlik görevlilerini atlatmak için yanıcı maddeleri, iftarlık kumanyalardaki ekmeklerin arasına gizlediği ortaya çıktı.

adkjfhjksadfasdf

Maçtan önce yanıcı maddeleri sandviç ekmeklerinin arasına saklayan taraftarlar maç sırasında yanıcı maddeleri sahaya atarak oyunun durmasına neden oldu.

Eskişehirspor Göztepe maçına taraftarlar yanıcı maddeleri 'İftarlık kumanya' diyerek soktular ile ilgili etiketler Göztepe Eskişehirspor meşale stat iftarlık kumanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.