Eskişehir'de dolu ve sağanak hayatı felç etti!

Eskişehir'de aniden bastıran şiddetli yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Kentte öğleden sonra yağan dolu ve sağanak nedeniyle yayalar ve sürücüler zor anlar yaşarken; bir çok iş yeri, apartmanın giriş kısımları ile alt geçitleri de su bastı.

Eskişehir'de şiddetli yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Kentte öğleden sonra aniden bastıran dolu ve sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Eskişehir'de dolu ve sağanak hayatı felç etti!

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Şehir merkezindeki apartman giriş katları, alt geçitler ve işi merkezlerini de su bastı. Vatandaşlar o anlarda zor anlar yaşadığı ve maddi zarar olduğu belirtildi.

Eskişehir'de dolu ve sağanak hayatı felç etti! - Resim : 2

ARAÇLAR SU BİRKİNTİLERİNDE MAHSUR KALDI

Cadde ve sokaklarda da çok sayıda araç su birikintilerinde mahsur kaldı. Vatandaşların imdadına trafik ekilpleri yetişti. Polis ekiplerinin de yoğun çabasıyla, trafik düzeni yeniden sağlanmaya çalışılıdı.

Eskişehir'de dolu ve sağanak hayatı felç etti! - Resim : 3

CUMA GÜNÜ TEKRAR YAĞMUR BEKLENİLİYOR

Şehir merkezinde hava sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü Eskişehir'de; yarın güneşli bir gün beklenirken, yağışın cuma günü tekrar aralıklarla süreceği tahmin ediliyor.

Eskişehir'de dolu ve sağanak hayatı felç etti! - Resim : 4

AA

Eskişehir'de dolu ve sağanak hayatı felç etti! ile ilgili etiketler Eskişehir sağanak su baskını Trafikte su baskını
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.