Eski voleybolcu Duygu Bal sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Apartmana sığındı

2014 Yılında Survivor'da ünlüler takımında yarışan 34 yaşındaki eski milli voleybolcu Duygu Bal, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.Poddle cinsi köpeğiyle gezintiye çıkan Duygu Bal, 5 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Yaralanıp kanlar içinde kalan voleybolcu, bir apartmana sığındı. Ölüm korkusu yaşayan Bal, “Yavrumu kucağıma almasam diri diri yiyeceklerdi” dedi.

Survivor'un eski yarışmacısı ve milli voleybolcu Duygu Bal, Sarıyer'de sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Poddle cinsi köpeğini gezdirdiği sırada çevredeki başı boş 5 köpeğin saldırdığı Bal, korku dolu anları Takvim'e anlattı.

'KÖPEĞİM KORKUYLA BURNUMU ISIRDI'


34 yaşında 1.90 boyundaki voleybolcu şunları söyledi:

"Korkunç bir facia yaşadım. 5 köpek sinsice bize saldırdı. Minik köpeğimi tasmasından çekerek kucağıma alınca korkuyla benim burnumu ısırdı. Onu kucağıma almasam diri diri yiyeceklerdi. O sırada köpeklerden bir tanesi elimi ısırdı. Koştuk bir apartmanın kapısı açıktı. Kendimi içeri attım. Burnum kanıyordu. Oradakiler yardım etti. Şu an kuduz aşısı oluyorum. Köpeğimin yaralarını tedavi ediyoruz."

Eski voleybolcu Duygu Bal sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Apartmana sığındı

Tek isteğinin sokaktaki başı boş köpeklerin alınması olduğunu söyleyen Bal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Korkudan sokağa çıkamıyorum. Belediye bu kadar sorumsuz olamaz. Aynı yerde başka küçük bir köpeği daha öldürmüşler."

Eski voleybolcu Duygu Bal sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Apartmana sığındı

 

Eski voleybolcu Duygu Bal sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Apartmana sığındı ile ilgili etiketler Survivor Duygu Bal köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.