Eski ve yeni kocasının kavgasını ayırırken can verdi!

Kahramanmaraş'ta bir kadın, eski ve yeni eşleri arısında çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetti. Eski ve yeni koca ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Emniyet Caddesi üzerindeki bir apartmanın 5.katındaki dairede yaşandı. İddialara göre; 26 yaşındaki Edanur Ş. adlı kadının eski eşi Fırat G. ile resmi nikahlı eşi Hüseyin Ş. arasında tartışma çıktı.

Eski ve yeni kocasının kavgasını ayırırken can verdi!

Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Daireden gelen sesleri duyan apartman sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eve giren ekipler, 26 yaşındaki Eda Nur Ş.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Eski ve yeni kocasının kavgasını ayırırken can verdi! - Resim : 2

Olayda ağır yaralanan Hüseyin Ş. (30) ve Fırat G. (30) ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybeden Eda Nur Ş.'nin cansız bedeni ise Malatya AdliTıp Kurumuna gönderilmek üzere morga konuldu.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eski ve yeni kocasının kavgasını ayırırken can verdi! ile ilgili etiketler Kahramanmaraş cinayet Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.