Eski Türkiye güzelinden bomba aşk itirafı

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir kadınla dudak dudağa çekilen karelerinin ortaya çıkması ile ilgili ilk kez konuştu.

Hemcinsiyle aşk yaşadığı iddiasıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, iddialara son noktayı koydu. Bir kadınla öpüştüğü görüntülerin sosyal medyaya yayılmasıyla ilgili konuşan Senem Kuyucuoğlu, o kişinin sevgilisi olduğunu itiraf etti.

Eski Türkiye güzelinden bomba aşk itirafı
Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen 30 yaşındaki eski model Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda görüntülendi. Türkiye eski güzeli, ortaya çıkan fotoğraftaki kadının sevgilisi olduğunu doğrulayarak ''Kendisi benim sevgilim olur.'' dedi.


Kuyucuoğlu, iş hayatına atıldığını müjdeleyerek "Bir prodüksiyon şirketine ortak oldum. Reklam çekimleri, fotoğraf ve montaj gibi işlerle uğraşıyorum" dedi.

AŞKINI İTİRAF ETTİ

Kuyucuoğlu çok konuşulan görüntülerle ilgili de "Evet, öpüştüğümüz doğrudur. Kendisi benim sevgilim olur. Nişantaşı'nda aynı evde yaşıyoruz. Bana göre çok iyi bir kız ve aynı zamanda onu çok kıskanıyorum" ifadelerini kullandı.

Sevgilisi hakkında bilgi veren eski model, "Yarı Rus, yarı İranlı ve adı da Medis Mir. Onunla ortak bir iç çamaşırı markası da kurduk. Hedefimiz dünyaya açılmak" diye konuştu.

Eski Türkiye güzelinden bomba aşk itirafı - Resim : 2

"CİNSEL EĞİLİMİMİ HERKESTEN UZAK YAŞADIM"

Geçtiğimiz şubat ayında Gökhan Çınar’ın sunduğu ‘Katarsis’ programına konuk olan Kuyucuoğlu, özel hayatı için "Yaptığım hiçbir şeyden utanmadım. Her şey benim hayatımın bir parçasıydı. Utandığım tek şey şu oldu, kalkıp tepki vermem gereken anda öyle bir noktaya getirildim ki ağlamak zorunda kaldım, mağdur olmak zorunda kaldım. Kendime bunu yakıştıramadım. Cinsel eğilimim de dahil yaşadığım her şeyi insanlardan uzakta yaşamayı tercih ettim. Fakat en yakın arkadaşım tarafından afişe edildim. Bu kadar şeyi saklayıp, bir anda kendimi odak noktası olarak buldum" demişti.

 

Eski Türkiye güzelinden bomba aşk itirafı ile ilgili etiketler Nişantaşı Senem Kuyucuoğlu aşk itirafı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.