Eski TRT spikeri Aylin Özmenek vefat etti

TRT'nin ilk spikerlerinden biri olan, 44 yılını TRT Ankara Radyosu'nda spiker ve diksiyon uzmanı olarak geçiren Aylin Özmenek vefat etti. Özmenek'in, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı verdiği mücadele sonrasında tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

Koronavirüs tanınmış bir ismi daha aramızdan ayırdı. 

TRT'nin ilk spikerleri arasında bulunan Aylin Özmenek koronavirüs tedavisi sonrası yaşadığı kalp yetmezliği sonucu vefat etti. 

TRT Ankara Radyosu'nda 44 yıl spikerlik ve diksiyon uzmanı olarak çalışan Özmenek, uzun yıllar TRT Radyo 3'te Gençlere, Beyaz Perde'den, Ses Ustaları, Yeni Plaklar Yeni Yorumlar adlı çok sayıda klasik ve hafif müzik programları gerçekleştirdi.

Eski TRT spikeri Aylin Özmenek vefat etti

Yıllarca Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın hafta sonu konserlerinin canlı yayınlarını dan sunan spiker olan Aylin Özmenek, birçok spikerin yetişmesinde de büyük rol oynadı.

Ağustos 2020'de hayatını kaybeden gazeteci Varlık Özmenek'in eşi olan Aylin Özmenek, TRT Televizyonu'nda da bazı programlarda görev yaptı.

Eski TRT spikeri Aylin Özmenek vefat etti ile ilgili etiketler TRT Aylin Özmenek spiker Ankara Radyosu Varlık Özmenek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.