Eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir apar topar Dominik'e gitti!

Survivor'da Nefise, Aleyna ve Nagihan arasındaki gerilimin ardından Acun Ilıcalı öfkeden çılgına dönmüştü. Yaşanan gerginliğin ardından eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir yaptığı paylaşımla Dominik'te olduğunu duyurdu. Aydemir'in paylaşımı kafaları karıştırdı.

Survivor All Star'ın 27. bölümünde yaşanan gerginikler izleyicileri şaşkanına çevirmişti.  Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında çıkan kavgadan sonra çılgına dönen Acun Ilıcalı, sinir krizi geçirerek sandalyeyi fırlatmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından daha önce 3 kez mücadele eden ve şu an yarışmada ikizi yarışan Sema Aydemir, apar topar Dominik'e çağrıldı.

"ACİL GÖREV EMRİ"

2017, 2018 ve 2022 yılında Survivor'da mücadele eden Sema Aydemir, bu sene kadroda yer almadı.  Aydemir'in ikizi Seda Ocak ise 2024 All Star'da mücadele ediyor. Yaşanan tartışmaların ardından Sema Aydemir'in çekimlerin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Instagram hesabından Dominik'te olduğunu duyuran Aydemir, "Acil görev emri" notunu yazdı. 

Eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir apar topar Dominik'e gitti!

 

 

 

Eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir apar topar Dominik'e gitti! ile ilgili etiketler Sema Aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.