Eski Survivor Yarışmacısı 24 Mayıs Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda eden İsmi açıkladı

Survivor 2022'de eleme heyecanı sürüyor. 24 Mayıs Survivor Kim Elendi Sorusu da merak edilmeye başlandı. Hafta boyunca oynanan Dokunulmazlık Oyunları sonrası 4 eleme Adayı da Belli oldu. Yarışmaya sakatlanarak veda eden Survivor Merve Aydın bu akşam kimin eleneceğini ifşa etti.

Her bölümü ile bir Başka Tartışmaya Sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı sürüyor. 24 Mayıs Survivor Kim Elendi sorusu da merak ediliyor. Dokunulmazlık oyunları sonrası belirlenen 4 eleme adayından bir Survivor All Star şampiyonu olma hayallerine veda ediyor. Eski Survivor Yarışmacısı 24 Mayıs Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda Edecek İsmi Açıkladı.

Survivor Merve Aydın 24 Mayıs Survivor kim elendi sorusunun yanıtını ifşa etti. Eleme adaylarının Berkan Karabulut, Ayşe Yüksel, Hikmet Tuğsuz ve Sude Burcu'nun olduğu konsey öncesi gerilim de tavan yaptı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadele ettiği dokunulmazlık oyunları da tartışmalar da sürüyor.

Geçtiğimiz ay yarışmadan feci şekilde sakatlanarak ayrılmak zorunda kalan ve aşil tendonunun koptuğu söylenen Merve Aydın twitter hesabından paylaşım yaptı. Yarışmadan ayrıldıktan sonra oğlu Barlas'la olan kavuşma görüntülerinin sosyal medyaya damga vurduğu Survivor Merve Aydın, konseyleri sıkı bir şekilde takip ediyor.

Eski Survivor Yarışmacısı 24 Mayıs Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda eden İsmi açıkladı

24 Mayıs Survivor Kim Elendi?

Survivor All Star'da eleme günü geldi. 24 Mayıs 2022 kim elendi sorusunun yanıtı herkes tarafından merak ediliyor. Ancak eski survivor yarışmacısının yaptığı paylaşım akılları karıştırdı. Aydın yaptığı paylaşımda 24 Mayıs 2022 Salı akşamı Survivor'a veda edecek ismin Sude Burcu olacağını söyledi.

Eski Survivor Yarışmacısı 24 Mayıs Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda eden İsmi açıkladı - Resim : 2

Son dokunulmazlık oyununda 5'te 0 çeken Survivor Sude Burcu'nun bu akşam eleneceğini söyleyen Merve Aydın'a binlerce yorum yapıldı.

Eski Survivor Yarışmacısı 24 Mayıs Elemesini İfşa Etti! Survivor'a Veda eden İsmi açıkladı ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 sude burcu survivor sude survivor kim elendi kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.