Eski sunucu Petek Dinçöz'ün inanılmaz değişimi... Son haliyle gündem oldu

Bir dönem yaptırdığı estetik operasyonlarla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Petek Dinçöz son haliyle görenleri şaşırttı. İmaj yenileyen Dinçöz yeni halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Uzun zamandır sarı renkte kullandığı saçlarını koyu renge boyatan Dinçöz son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evlendikten sonra anne olan ve ekranlardan uzakta bir yaşam süren Petek Dinçöz imaj değiştirdi. Bir döneme oyunculuğu ve şarkılarıyla damga vuran Dinçöz uzun zamandır ekranlarda yer almasa da sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.


Eski sunucu Petek Dinçöz'ün inanılmaz değişimi... Son haline inanamayacaksınız

UZUN ZAMANDIR SARI RENKTE KULLANDIĞI SAÇLARINI KOYU RENGE BOYATTI

Değişimiyle sosyal medyada sık sık gündem olan Petek Dinçöz bu kez koyu renge boyattığı saçlarıyla adından söz ettirdi. İş insanı Serkan Kodaloğlu ile evlendikten sonra ekranlardan uzak kalma kararı alan bir çocuk annesi Dinçöz son haliyle görenleri büyüledi.

 
Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri olan Dinçöz'ün son hali hayranları tarafından beğeni topladı. Verdiği kilolarla da dikkat çeken Dinçöz değişimiyle bir kez daha adınan söz ettirmeyi başardı. 


İşte Petek Dinçöz'ün son hali...

 Eski sunucu Petek Dinçöz'ün inanılmaz değişimi... Son haline inanamayacaksınız

Eski sunucu Petek Dinçöz'ün inanılmaz değişimi... Son haline inanamayacaksınız

 

PETEK DİNÇÖZ HAKKINDA

Gerçek adı Didem Ezgü olan Petek Dinçöz, 1998 yılında model olarak başladığı kariyerine oyunculuk, şarkıcılık ve sunuculuk yaparak devam etti. İlk çıktığı dönemlerde 'Foolish Casanova', 'İstanbul Geceleri' gibi şarkılarıyla döneme damga vuran şarkıcı, sonrasında 'Zehirli Çiçek', 'Roman Havası' gibi dizilerde yer alarak oyunculuk alanında da kendisini gösterdi. 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile evlenen ünlü şarkıcı şimdilerde bir güzellik merkezi işletiyor.

Petek Dinçöz'ün evlilikleri:

Serkan Kodaloğlu (e. 2014)

Can Tanrıyar (e. 2008–2010)


Petek Dinçöz'ün çocukları:

İrfan Aslan Kodaloğlu

 

Eski sunucu Petek Dinçöz'ün inanılmaz değişimi... Son haliyle gündem oldu ile ilgili etiketler estetik Sosyal Medya petek dinçöz serkan kodaloğlu imaj
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.