Kıskançlık kriziyle 4 kadını rehin aldı!

Samsun Canik'de eski erkek arkadaşını sosyal medyada bir kadınla gören 22 yaşındaki E.C.D., ortalığı birbirine kattı. Genç kadın, 4 kişiyi bıçakla rehin alıp yaraladı. Olaya karıştıkları ileri sürülen 2 kadın gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Suçluların gülerek poz vermesi görenleri hayrete düşürdü.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.C.D. (22) eski sevgilisi Y.S. (28) adlı kadınla aralarında sosyal medyadaki bir paylaşıma yapılan yorumdan dolayı telefonda tartışma çıktı.

BIÇAKLA REHİN ALDI

Daha sonra buluşan E.C.D. ve Y.S. arasındaki tartışma devam etti. İddia göre, E.C.D., Y.S.'yi darp etti. Y.S. adlı kadın da üzerindeki bıçakla E.C.D. ve arkadaşları C.R.A. (28) ile E.C.İ.'yi (25) bıçaklayarak yaraladı. Bu sırada olayı ayırmak isteyen B.K.D.(23) de kazara elinden yaralandı. Yaralılar, 112 acil sağlık ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

E.C.D. kendisini Y.S.'nin arkadaşı G.U. (20) adlı kadının bıçakladığını, C.R.A. ise Y.S. ile G.U. kadının kendisini bıçakladığını ileri sürdü. Görgü şahitleri ise G.U.'nun elinde bıçak gördüklerini ve olayı kendisinin gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili Y.S. ve G.U.'yu gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan 2 kadın, Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kıskançlık kriziyle 4 kadını rehin aldı! ile ilgili etiketler Samsun dehşet rehin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.