Eski sevgilisi Erkan Şen, Merve Boluğur'a resti çekti

Aşk hayatındaki sessizliğini işletmeci Erkan Şen ile bozan oyuncu Merve Boluğur bu ilişkide aradığını bulamadı. İkili kısa sürede yollarını ayırdı. Flaş ayrılığın ardından Merve Boluğur, "Artık arkadaşız" açıklamasını yaparken eski aşkı ise "Artık arkadaş bile değiliz" diyerek şaşırttı.

Her ne kadar ekranlardan uzak olsa da Merve Boluğur magazin gündeminde adından sıkça söz ettiyor. Yaptığı açıklamalar, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde olan güzel oyuncu son olarak aşk hayatıyla gündeme gelmişti. Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile 2 yıllık evliliğini 11 Eylül 2017 tarihinde sonlandıran Boluğur aşk yaşamaktan kendini uzak tutmuştu. Son olarak işletmeci Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açan Boluğur'un bu ilişkisi kısa sürdü. Erkan Şen'den, ''Artık arkadaşız'' diyen Merve Boluğur'a "Artık arkadaşaz bile değiliz" sözleriyle rest geldi.


Merve Boluğur Erkan Şen ile biten aşkının ardından, "Biz Erkan'la artık arkadaşız" diye konuşurken, Şen, "Biten bir ilişkiyi konuşmak doğru değil" cevabı vermişti.

 

''BENİM HAYATIMDA ONA YER YOK''

Takvim'de yer alan habere göre; önceki gün bir AVM'de objektiflere takılan Erkan Şen, Merve Boluğur'un "Biz Erkan'la arkadaşız" sözlerine, "Öyle bir durum asla söz konusu dahi değil. Biz Merve ile artık arkadaş bile değiliz. Benim hayatımda ona yer yok" cevabı verdi.

Erkan Şen'den, ''Artık arkadaşız'' diyen Merve Boluğur'a

BOLUĞUR'DAN İMALI PAYLAŞIM

İşletmeci sevgilisi Erkan Şen'den ayrılan Merve Boluğur, bir gün sonra popçu Emre Kaya ile yakınlaşmıştı. Kaya ile Arnavutköy'de bir balıkçıda görüntülenen Boluğur, mekandayken yaptığı paylaşıma kalp emojisi koyup "Müthiş gece" notu ile aşk iması yapmıştı.

 

Eski sevgilisi Erkan Şen, Merve Boluğur'a resti çekti ile ilgili etiketler Merve Boluğur erkan şen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.