Eski ortakların korku dolu silahlı çatışma görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde eski ortaklar arasında silahlı çatışma yaşandı. Sözlü tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından silahların konuştuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde aralarında daha önce hüsumet bulunan eski ortaklar E.Y. ve F.K. sokak ortasında tartışmaya başladı.

Dumlupınar Mahallesi Tuğra Sokak üzerindeki tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından F.K. ve E.Y. birbirlerine silahla ateş açtı. Bacağından vurulan E.Y., park halindeki bir otomobilin arkasına saklandı.

Eski ortakların korku dolu silahlı çatışma görüntüleri ortaya çıktı

Sesleri duyan çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. E.Y., sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. F.K. ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntüde, eski ortakların silahla birbirine ateş ettiği ve çevreden gelen bazı kişilerin ortaklardan birini darp ettiği görülüyor.

İHA

Eski ortakların korku dolu silahlı çatışma görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Kocaeli silahlı çatışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.