Eski nişanlısı tarafından öldürülen Dilara'nın kardeşinden tüyler ürperten sözler: Fuhuş çetesine üye!

Tuzla'da silah zoruyla götürüldüğü restoranda eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından herkesin gözü önünde tabancayla vurularak öldürülen Dilara Yıldız'ın kardeşi ilk kez konuştu. Merve Yıldız, ablasının daha önce şikayetçi olduğunu belirterek "Biz hiçbir kadınımızı koruyamadığımız gibi, benim ablamı da koruyamadık. Türk milleti olarak şimdi sesimizi duyurma zamanı." dedi. Yıldız ayrıca, "Ablam onu ailesinin fuhuş çetesine üye olduğunu öğrendiği için bıraktı" ifadelerini kullandı.

Tuzla'da silah zoruyla götürüldüğü restoranda eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından tabancayla herkesin gözü önünde vurularak öldürülen Dilara Yıldız'ın kardeşi Merve Yıldız, ablasının daha önce defalarca şikâyetçi olduğunu, Dönmez hakkında uzaklaştırma kararı aldığını belirtti.

"ULTRA GÜVENLİKLİ SİTENİN İÇİNE GİRİYOR, KAPISINI KIRIYOR"

Merve Yıldız, "Günler öncesinden ultra güvenlikli olarak kiralanan sitenin içine giriyor, kapısını kırıyor. Dairesinde kalıyor, tehdit ediyor ve bu kişinin uzaklaştırma kararı var. Bu kişi sonra ablamın memleketten dönmesini bekliyor günlerce. Ablam memleketten dönüyor, kapıda yakalıyor. Sonra bir şekilde ablam onu kandırıp buraya getiriyor çünkü o burayı bilmiyor. Ablam Tuzla'yı biliyor. Kendisi uzman çavuş. Polis karakolunun burada olduğunu biliyor ablam. Kurtulmak için geliyor çünkü silahı kafasına dayayıp tüm malını almak için imza attırmaya çalışıyor evde. Ablam imza atmıyor senete. Kurtulmak için getiriyor belki biri görür diye" dedi.

 

 

"KENDİSİ DELİ TAKLİDİ YAPIYOR"

Ablasının eski nişanlısının uzaklaştırma kararı olduğunu söyleyen Yıldız, şöyle devam etti

"Ablam defalarca şikâyetçi oldu. Fakat biz hiçbir kadınımızı koruyamadığımız gibi, benim ablamı da koruyamadık. Türk milleti olarak şimdi sesimizi duyurma zamanı. Benim ablamın sesi olun. Şimdi kendisi deli taklidi yapıyor. Deli taklidi yaparak çıkabileceğini düşünüyor. Ama çıkmasına izin vermeyin. Benim ablamın sesi olun. Benim ablam sesini çıkaramadı. Defalarca şikâyet etti, 'Seni kana boğacağım.' mesajları vardı. Ama tutuklamadılar. Hiçbir önlem almadılar.

Eski nişanlısı tarafından öldürülen Dilara'nın kardeşinden tüyler ürperten sözler: Fuhuş çetesine üye!

"ABLAM ONU AİLESİNİN FUHUŞ ÇETESİNE ÜYE OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİ İÇİN BIRAKTI"

Yıldız, "Benim ablam avukat onlarca kadının hakkını savundu. Güçsüz kadınların yanında oldu. Ama biz ablamı koruyamadık. Onlar ayrılalı 5 ay oldu. 5 aydır ablamın uzaklaştırma kararı var. 5 aydır ablamın mal varlığına el koymak için tehditler etti. Kendisi zaten uzman çavuş değilmiş. Ablam onu ailesinin fuhuş çetesine üye olduğunu öğrendiği için bıraktı. Ayrıldı ondan ama o ablamın peşini bırakmadı. Ben ağlamıyorum ben dik duruyorum. Tüm kadınlar için dik duracağım" dedi.

"MÜVEKKİLİ EĞER BİR KADINI ÖLDÜRMÜŞSE O DAVAYA BAKMIYORDU"

Adli tıp kurumu önünde Yıldız'ın cenazesini bekleyen kuzeni Gamze Nur Akkaya ise yaşananları anlattı.

Gamze Nur Akkaya, "10 gün önce kuzenim il dışında iş gezisi seyahatindeydi. 10 gün boyunca kuzenimin evinde anahtarsız bir şekilde giriyor. Ultra üstün güvenlikli sitede 10 gün boyunca kuzenimin evinde duruyor. Dün akşam kuzenim eve geldiğinde evde görüyor. Kendisi Astsubaydı silah zoruyla kuzenimi tutuyor. Ardından yemek yemek için dışarı çıkıyorlar. Karakolun yanındaki ciğerciye götürüyor. Ciğercide 4-5 kurşunla kuzenimi vuruyor. Melek gibiydi kimseye zararı olmazdı. Kendisi avukattı ve müvekkili eğer bir kadını öldürmüşse o davaya bakmıyordu. Çok iyi bir insandı. Çok hassastı, çok duyarlıydı bu konuda. Kendisinin uzaklaştırma kararı vardı buna rağmen eve girmiş" dedi.

Eski nişanlısı tarafından öldürülen Dilara'nın kardeşinden tüyler ürperten sözler: Fuhuş çetesine üye! ile ilgili etiketler avukat dilara yıldız merve yıldız eski nişanlı oktay dönmez
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.