Eski NBA yıldızı Dennis Rodman, Kim Jong Un ile geçen günlerini anlattı!

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'a yakınlığıyla bilinen eski NBA yıldızı Dennis Rodman, Haziran ayında yaptığı Kuzey Kore ziyareti ile ilgili çarpıcı detaylar paylaştı

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'a yakınlığıyla bilinen ABD'li basketbol efsanesi Dennis Rodman, Haziran'da yaptığı Kuzey Kore ziyaretinde yaşadıklarını anlattı.

Emekli NBA yıldızı katıldığı 'Good Morning Britain' isimli programda, Kim Jong Un ile birlikte kayak yaptığını ve karaokede şarkı söylediğini belirtti. Nükleer tartışması devam ederken, işleri yoluna koymak istediğini belirten Rodman, Kuzey Kore lideriyle politika üzerine çok az konuştuğunu ifade etti.

Rodman, Kim Jong Un ile ilgili yaptığı açıklamada, "Güldük, şarkı söyledik, takıldık. Beraber güzel şeyler yaptık. At sürdük, kayağa gittik. Neredeyse hiç politika konuşmadık." ifadelerini kullandı.

Kim Jong Un'un eylemlerini savunmaya çalışmadığını belirten Rodman, sadece bir spor elçisi olarak Kuzey Kore'ye gittiğini söyledi. Daha önce 6-7 kere Kuzey Kore'ye gittiğini söyleyen Rodman, oraya gittiği zaman insanlara ABD'lilerden nefret edip etmediklerini sorduğunu ve onlardan 'Hayır, etmiyoruz' yanıtı aldığını belirtti.

Eski NBA yıldızı Dennis Rodman, Kim Jong Un ile geçen günlerini anlattı! ile ilgili etiketler Kim Jong-un Kuzey Kore Amerika dennis rodman lideri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.