Eski manken Yaşar Alptekin'den FETÖ itirafı! "Eskiden FETÖ'cüydüm, artık..."

Hürriyet Gazetesi'ne konuşan eski manken Yaşar Alptekin, 2004-2008 yılları arasında FETÖ'cü olduğunu itiraf etti. Alptekin şimdiyse Menzil Cemaati'nde yer aldığını söyledi.

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, inanç dünyası ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

"Ben de FETÖ’cüydüm" diyen Alptekin, "2004-2008 arası onlarlaydım" ifadelerini kullandı.

Alptekin, "2008’de ihtiyacı olan iki çocuk için Cemaat’ten zekat mahiyetinde burs rica ettim. “Para yoksa okutmayız” dediler. “Böyle Müslümanlık olur mu?” dedim ve ayrıldım. O sırada bir Allah dostuyla tanıştım. “Ben Adıyaman’a Menzil Cemaati’ne gidiyorum. Sen de gel” dedi. Şimdi o Cemaat’le birlikteyim." dedi...

yaAar_alptekin

SIFIR KİLOMETRE CAHİLDİM

"Falcı gelse, “Namaza başlayacaksın” dese, “Yürü git lan!” derdim" diyen Alptekin, Sakıp Sabancı’nın cenazesine kadar sıfır kilometre cahil olduğunu söylüyor ve sözlerini "Ne namaz kılmayı biliyordum ne başka şey. Gazetede haberi görünce, “Ben bu cenazeye gideceğim” dedim ve orada bana bir titreme geldi. Yıl 2004’tü. Yanımdaki arkadaşımın omzuna dokundum, “Lütfen bana namaz kılmayı öğret” dedim. O sabah namaza başladım ve 2008’de hacca gittim." diye sürdürüyor.

Eski manken Yaşar Alptekin'den FETÖ itirafı! "Eskiden FETÖ'cüydüm, artık..." ile ilgili etiketler Yaşar Alptekin FETÖ menzil cemaati
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.