Eski İsrail ajanından itiraf: Epstein'ın iğrenç pedofili ve fuhuş ağı İsrail’in istihbarat operasyonuydu

Eski bir İsrail ajanı olan Ari Ben Menashe, son dönemin en büyük olaylarından pedofili ve fuhuş ağı oluşturan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in İsrail için çalıştığını söyledi.

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasında, her geçen gün farklı detaylar gün yüzüne çıkıyor.

BİRÇOK ÜNLÜLÜN ADI KARIŞTI

Epstein’in davasıyla bağlantılı yeni isimler ifşa olmuş durumda ve bunlar arasında Michael Jackson, eski Norveç Başbakanı Thorbjørn Jagland, Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin, CIA Direktörü William Burns ve eski İsrail Başbakanı Ehud Barak gibi birçok isim yer alıyor.

ESKİ İSRAİL AJANINDAN İTİRAF: İSRAİL İÇİN TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜLER

Epstein olayı için "Dünyanın dört bir yanındaki ünlüleri ve politikacıları tuzağa düşürmeyi amaçlayan bir istihbarat operasyonuydu." diyen Eski İsrail Ajanı Menashe, tanınmış isimlerin İsrail'in emrinden çıkmaması için şantaj yapıldığını belirtti.

Eski İsrail ajanından itiraf: Epstein'ın iğrenç pedofili ve fuhuş ağı İsrail’in istihbarat operasyonuydu ile ilgili etiketler İsrail ajan MOSSAD
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.