Eski hostesten intihar girişimi! Polislere ecel terleri döktürdü...

Antalya'da daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen eski hostes, çıktığı otelin ikinci katının penceresinden ayaklarını sarkıtarak kapıyı içeriden kilitledi. O esnada ekipler 3 saat boyunca eski hostesi ikna etmeye çalıştı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi 4. Sokak'ta bulunan 3 katlı bir otelin 2’nci katında ilginç bir intihar girişimi yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, daha önce hostes olarak çalıştığı öğrenilen bir çocuk annesi E.Ç. (31), bugün sabah saatlerinde çocuğu ile birlikte kaldığı otel odasının penceresinden dışarı ayaklarını sarkıttı. Kadını pencerede gören diğer odadaki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

EKİPLER 3 SAAT BOYUNCA İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İçeriden kapıyı kilitleyen kadın, kimsenin kendisine yaklaşmasını istemediğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine müzakereci polis ekibi de geldi. Yan odanın penceresine gelen polisler tarafından ikna edilen kadın, 3 saat sonra penceren indirildi. Kadın olay yerindeki işlemlerinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Eski hostesten intihar girişimi! Polislere ecel terleri döktürdü...

"İNTİHAR ETMEK İÇİN DEĞİL, BANA YAPILAN HAKSIZLIĞI DUYURABİLMEK İÇİN ÇIKTIM"

Yapılan incelemede E.Ç’nin 9 Eylül Perşembe günü Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın çatısına çıkan kişi olduğu belirlendi. Burada da polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çatıdan indirilen E.Ç, İHA muhabirine, “İntihar etmek için değil, bana yapılan haksızlığı duyurabilmek için çıktım” demişti.Eski hostesten intihar girişimi! Polislere ecel terleri döktürdü... - Resim : 2

Eski hostesten intihar girişimi! Polislere ecel terleri döktürdü... ile ilgili etiketler Hostes polis İntihar ekip

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.