Eski hakem Selçuk Dereli sosyal medya hesabından kin kustu!

Eski hakem ve CHP eski Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, sosyal medya hesabından çok sert paylaşımlarda bulundu ve adeta kin kustu.

beIN SPORTS'ta yapacağı programın yayından kaldırılmasının ardından Twitter üzerinden açıklama yapan eski haklem ve CHP eski Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli adeta kin kustu.

Attığı tweette "Hakemlikte emeğimi çalsanızda, Gazetecilikte kalemimi alsanızda, Bütün televizyonları karartsanızda, Doğruları ve gerçekleri söylemeye her zaman devam edeceğim. Siyaseti her şeye alet eden gafiller; eğer birazcık inancınız varsa bilin ki annelerimizin gözyaşında boğulacaksınız!" sözlerine yer verdi.

Eski hakem Selçuk Dereli sosyal medya hesabından kin kustu!

BURHAN KUZU İLE TARTIŞMIŞLARDI

TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı ve Anayasa profesörü Burhan Kuzu, resmi Twitter hesabından yayıncı kuruluşu aldığı bu karardan ötürü tebrik etmiş ve Selçuk Dereli'nin hakemlik yaptığı dönemde FETÖ'den talimat aldığını iddia eden Kuzu, "CHP'de aktif siyaset yapıyorsun. Futbolu ve Türk hakemliğini daha fazla kirletme." demişti.

Burhan Kuzu'nun sözlerine eski hakem Selçuk Dereli, "Eğer bu ithamını kanıtlamazsan müfterisin." sözleriyle cevap vermişti.

Eski hakem Selçuk Dereli sosyal medya hesabından kin kustu! - Resim : 2

 

Eski hakem Selçuk Dereli sosyal medya hesabından kin kustu! ile ilgili etiketler FETÖ Burhan Kuzu Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.