Eski FIFA başkanına cinsel taciz suçlaması!

Dünya futbolu, taciz skandalıyla çalkalanıyor. Dünyanın en iyi kadın kalecisi olarak gösterilen Hope Solo, 2012 Altın Top ödül töreninde FIFA Başkanı Sepp Blatter'in kendisini taciz ettiğini açıkladı. Hope Solo, tören esnasında gergin olduğu için Sepp Blatter'e tepki gösteremediğini söyledi.

Amerikalı kadın kaleci Hope Solo, kadın futbolunda yaşanan sorunlar hakkında konuştu ve ilginç bir iddiayı ortaya attı.

BLATTER İDDİASI

Eski FIFA Başkanı Sepp Blatter'i suçlayan Hope Solo, "2012 Altın Top ödülünde sahneye çıkarken Sepp Blatter, benim popomu elledi" ifadelerini kullandı.

blatter-640_1

"ÇOK GERGİNDİM, GÖREMEDİM"

Blatter'i tören sonrasında göremediğini dile getiren Hope Solo, "Normalde direkt söylerim ve karşı çıkarım. 'Bana dokunma, yapma' derim. Ödül töreninde gergindim ve olaydan sonra Blatter'i görmediğim için konuşamadım" açıklamasını yaptı.

1421924511770_1

HOPE SOLO KİMDİR?

Hope Amelia Solo 1981 yılında Washington’da doğan ABD’li kadın millî futbolcudur. En son 2011 yılında ABD’de Magic Jack takımının formasını giyen Hope Solo, federasyonun 2011 sezonu sonunda takımın satışını iptal edince takımdaki diğer futbolcularla birlikte serbest kalmıştır. Hope Solo, hala ABD Kadın Millî Futbol Takımı’nın birinci kalecisidir.
Hope Solo, 2000 yılında ABD Millî Takımı’na alınmadan önce genç takım seviyelerinde oynadı. Millî takımla ilk maçına Nisan ayında 8-0 kazanılan İzlanda karşılaşmasında çıktı. 2004 Yaz Olimpiyatları’nda yedek kaleci olarak Olimpik Millî Takım kadrosuna alındı. 2005 yılında takımın birinci kalecisi oldu. 1,054 dakikalık bir gol yememe serisi yakaladı. Seri, Algarve şehrinde düzenlenen Algarve Kupası’nda 4-1 kazandıkları Fransa maçıyla bozuldu.
Hope Solo, Yok Böyle Dans TV yarışma programının ABD versiyonu olan Dancing with the Stars’ın 13. sezonuna katıldı. Partneri Maksim Chmerkovskiy ve Solo, yarışmanın yarı finalinde elendi.

Eski FIFA başkanına cinsel taciz suçlaması! ile ilgili etiketler Kadın Taciz cinsel saldırı FIFA sepp blatter hope solo kaleci
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.