Eski eşler aynı sahnede buluşuyor

12 yıllık evliliklerini 2004 yılında sonlandıran Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer, "Kel Şarkıcı" isimli tiyatro oyunuyla aynı sahnede buluşuyor. "Kel Şarkıcı", Olcay ve Bilginer’in 1999 yılında birlikte kurduğu, ayrılık sonrası Bilginer’in ilgilendiği Oyun Atölyesi tarafından sahneye konacak.

2004 yılında boşanan Haluk Bilginer (68) ve Zuhal Olcay (65) aynı tiyatro oyununda buluşuyor.

Türk tiyatrosunun usta oyuncularından Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, 1992 yılında nikah masasına oturup 2004 yılında da boşanmışlardı. Ayrılığın ardından arkadaş kalan iki usta isim, yıllar sonra tiyatro oyununda bir araya geldi. İkili, 2023'te Oyun Atölyesi'nde sahnelenecek Kel Şarkıcı adlı oyunla izleyici karşısına çıkacak.

AYNI SAHNEYİ PAYLAŞACAKLAR


Zuhal Olcay, Instagram hesabından oyunun afişini paylaşarak müjdeli haberi duyurdu. Oyun Atölyesi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda da "Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer tekrar aynı sahnede… Kel Şarkıcı 2023'de Oyun Atölyesi'nde…" ifadeleri kullanıldı.

Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer yıllar sonra aynı sahnede

Oyun Atölyesi, Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer tarafından 1999 yılında kurulmuştu. Birlikte kurdukları atölyede, yıllar sonra tekrar bir araya geliyorlar.

 

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, 1992 yılında Haluk Bilginer ile dünyaevine girmiş, çift 2004'te olaylı bir şekilde boşanmıştı. Evliliğin bitişinin Bilginer'in Aşkın Nur Yengi'ye olan aşkı olduğu iddia edilmişti. yıllar sonra bir dergiye röportaj veren Zuhal Olcay, "O aldatılma duygusu kolay değil. İnsan çok ağlıyor, üzülüyor. Güçlü durmak isterken de hırpalanıyorsun. Bundan sonra sadece sakin ve huzurlu bir hayat istiyorum. Ama her türlü şeye kapım sonuna kadar açık. Aşktan beslenmeye devam" demişti.

Eski eşler aynı sahnede buluşuyor ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Zuhal Olcay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.