Eski eşini öldürüp yol kenarına atmıştı! Cezası belli oldu

Kayseri'de 40 yaşındaki Yasin T., boşandığı eşini defalarca kere bıçakladıktan sonra yol kenarına atıverdi. Talihsiz kadın hayatını kaybederken, mahkeme cani eski kocanın cezasını kesti.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde boşandığı eşini bıçakla öldürdükten sonra cesedini yol kenarına bırakan şahıs, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri Adalet Sarayı 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada müştekiler, sanık ve müşteki avukatları hazır bulunurken, tutuklu sanık Yasin T. (40) davaya SEGBİS ile katıldı. Cumhuriyet savcısı bir önceki duruşmada verdiği mütalaayı tekrar ederek, tutuklu sanığın "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Eski eşini öldürüp yol kenarına atmıştı! Cezası belli oldu


Sanık Yasin T. ifadesinde, “Ben kimseyi planlayarak öldürmedim. Ben kendisine para verecektim. Bana sürekli hakaret ediyordu ve seni karından ayıracağım diyordu. Ben de bir an kendimi kaybettim. Olayı gerçekleştirdim ama pişmanım. Beraatımı ve tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Eski eşini öldürüp yol kenarına atmıştı! Cezası belli oldu - Resim : 2


Bıçaklanarak öldürülen Fatma Abravcı’nın (33) yakınlarından S.A. da mahkemede verdiği ifadede, “Adalet yerini bulsun. İnsanın doğma ve rahatça yaşama hakkı var. Yaşama hakkını kimse elinden alamaz” dedi. Mahkeme heyeti Yasin T.’ye kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası verdi.


İHA

Eski eşini öldürüp yol kenarına atmıştı! Cezası belli oldu ile ilgili etiketler Kayseri Kadın Cinayeti Fatma Abravcı Yasin T.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.