Eski eşini icraya verdi: Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu mahkemelik oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 10 yaşındaki oğlu Kemal için eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakayı mahkeme kararıyla 70 bin liraya düşürmesinin ardından, Yağtu'dan istinaf hamlesi geldi. Yağtu kararın kesinleşmediğini belirterek, "Kanunen nafakayı 10 bin dolar yatırmalı" diyerek eski eşi Cem Yılmaz'ı icraya verdi.

49 yaşındaki sanatçı Cem Yılmaz 2012 yılında kendisinden 4 yaş küçük olan manken ve oyuncu Ahu Yağtu ile nikah masasına oturmuştu. Evlendikleri yıl çocukları Kemal'i kucağına alan çift, 2013 yılında 20 aylık evliliklerini sonlandırmıştı. Cem Yılmaz’ın, oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka, Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödenmesine karar verilmişti.

CEM YILMAZ NAFAKANIN AZALTILMASI İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURDU

Sekiz yıl boyunca oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun aşırı artışından sonra nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Eski eşi Ahu Yağtu’ya dava açan komedyen nafakayı dolar bazında değil artık 40 bin lira olarak ödemek istedi.

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; Mahkeme, Cem Yılmaz’ın 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması talebini kısmen kabul ederek 70 bin lira olarak belirlenmesine hükmetti. Ahu Yağtu avukatı aracılığıyla kararı İstinaf Mahkemesi’ne taşıdı.


Eski eşini icraya verdi: Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu mahkemelik oldu

MAHKEME KARARI KESİNLEŞMEDEN NAFAKAYI 70 BİN LİRA ÖDEDİ

Komedyen mahkeme kararı kesinleşmeden nafakayı 70 bin lira olarak yatırınca da Ahu Yağtu, eski eşini icraya verdi. Ahu Yağtu nafakanın kanunen 10 bin dolar olarak yatırılması gerektiğini ifade ederek eksik kalan kısmın ödenmesini talep etti.

İCRA İŞLEMİNİN KALDIRILMASINI TALEP ETTİ

Cem Yılmaz’dan karşı hamle gecikmedi. İcraya konu olan nafakayı mahkeme kararına göre yatırdığını belirterek hakkında başlatılan icra işleminin kaldırılmasını talep etti.

 

 

 

 

Eski eşini icraya verdi: Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu mahkemelik oldu ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ahu Yağtu icra mahkeme nafaka nafaka ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.