Eski eşini bıçaklayan Nagihan Karadere’nin cezası belli oldu!

Katıldığı Survivor yarışması ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen milli atlet Nagihan Karadere, eski eşini bıçakla omuzundan ve bacağından yaralamıştı. Survivor'dayken de sinirli tavırları ,le dikkat çeken Nagihan Karadere eşini bıçakladığı için bir süre magazin gündeminden düşmedi. Kendisini aldatan eski eşini bıçakladığı için yargılanan Survivor Nagihan'ın cezası belli oldu. Mahkeme, Nagihan Karadere'ye ne kadar ceza verdi? Peki, Nagihan Karadere kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Nagihan Karadere'nin ile ilgili bilmek istediğiniz her şey

Katıldığı Survivor yarışması ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen milli atlet Nagihan Karadere, eski eşini bıçakla omuzundan ve bacağından yaralamıştı. Survivor'dayken de sinirli tavırları ile dikkat çeken Nagihan Karadere eşini bıçakladığı için bir süre magazin gündeminden düşmedi. Kendisini aldatan eski eşini bıçakladığı için yargılanan Survivor Nagihan'ın cezası belli oldu. Mahkeme, Nagihan Karadere'ye ne kadar ceza verdi? Peki, Nagihan Karadere kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Nagihan Karadere'nin ile ilgili bilmek istediğiniz her şey

İHANETE UĞRADI

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere eşi tarafından ihane uğradı. Renkli Sayfalar'ın özel haberine göre, Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe sosyal medyada tanıştığı genç kadına çırılçıplak fotoğraflarını yayınladı. O genç kadın da o fotoğraflarla şantaj yaptı. Nagihan'ın yakın çevresine boşanmaya karar verdiğini söylediği ve verdiği karardan dönmeyeceğini söylediği iddia edildi.. İşte o fotoğraf:

nagihan1

NAGİHAN KARADERE'DEN CANLI YAYINDA RİCA

Nagihan Karadere gözyaşı içinde TV8'de katıldığı programda "Kızımızı düşünmek zorundayız" dedi:

"Evlilik, ayrılık ne olacak bilmiyorum, aile olarak bundan az hasarla çıkmak istiyoruz. Ben bu konuyu iki gün önce sosyal medya mesajından öğrendim. Görüntüleri görünce eşime döndüm o da bir şey diyemedi. Konuşucak çok şey ama söyleyecek bir şey yok. Eşimden böyle bir şey beklemezdim."

EŞYALARI TOPLADIKLARI SIRADA KAVGA ETMİŞLER

Davanın ilk celsesine Nagihan Karadere ve Uğur Gökçe katıldı. 8 Şubat'ta eşyaların toplanması konusunda tartıştığı eşini bıçakla yaraladığı iddia edilen Karadere, 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.

ESKİ KOCAYA DA 5 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Karadere'nin cezası ertelendi. Mahkeme, kavga sırasında eşinin boğazını sıkıp tehdit ettiği iddia edilen Uğur Gökçe'ye de 5 ay hapis cezası verdi. Gökçe'nin cezası, daha önceden başka bir suçtan mahkumiyetinin bulunması nedeniyle ertelenmedi.

nagihan2

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Fenerbahçe’de yetişen Nagihan Karadere, 1 Ocak 1984 ‘te dünyaya geldi.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

nagihan karadere son hali ile ilgili görsel sonucu

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Nagihan Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

7 Şubat 2016 tarihinde Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer alan Nagihan Karadere, Kıbrıs'taki Çeyrek Final'de Beşinci oldu.

Eski eşini bıçaklayan Nagihan Karadere’nin cezası belli oldu! ile ilgili etiketler Survivor Nagihan Karadere bıçak eşini bıçakladı survivor nagihan ne kadar ceza verdi nagihan karadere kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.