Eski eşi Zeynep Kadıoğlu'nun iddialarına Okan Karacan'ın avukatından yanıt

Okan Karacan'ın ocak ayında boşandığı Zeynep Kadıoğlu, bugün '2. Sayfa' programına telefonla bağlanmış ve eski eşi hakkında iddialarda bulunmuştu. Okan Karacan için ''Bağımlılıkları vardı. Beni 30'dan fazla kadınla aldattı.'' ifadelerini kullanmıştı. Zeynep Kadıoğlu'nun iddialarına Okan Karacan'ın avukatı Uğur Atay yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.

 

Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan geçtiğimiz ocak ayında boşandığı Zeynep Kadıoğlu ile alacak verecek meselesi yüzünden karakolluk oldu. Okan Karacan, ocak ayında sessiz sedasız boşandığı Zeynep Kadıoğlu'nun da ortağı olduğu yapım şirketine polislerle birlikte gitti. Alacak meselesi yüzünden şirkete giden Karacan, çalışanlarla arbede yaşadı.

Olayın ardından Zeynep Kadıoğlu, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonlana bağlanarak eski eşi hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

Okan Karacan için "Bu adamın bağımlılıkları var. Boşanma nedenlerimden birisi de bu. Evli kaldığımız dönemde de bu tarz şeyler yaşadık. Benim iki çocuğum var. Ben çocuğumu böyle bir ailede büyütmem. Elimde videolar var, ses kayıtları var. Yaşadıklarıma inanamazsınız... En sonunda namusuma laf ettiği an boşanmaya karar verdim. Beni başkalarıyla yakıştırdı, bir kişi de değil bu. Çalıştığı yerden çıkarılma nedeni de hırsızlık. Evliliğimiz bittikten sonra uzaklaştırma kararı aldırdım. Bu kararı hiçe saydı. Çocuklarımın velayeti bende. Bu şirketi o kurmadı. Şu anda bir şeyleri yediremiyor. Onun hiçbir alacağı yok, tersine vereceği var. Daha önce de böyle geldiği için uzaklaştırma kararı aldırmıştım" diyen Zeynep Kadıoğlu, psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü de belirterek aldatıldığını öne sürdü: ''Boşanmamızın sebebi ihanet ve şiddet. Öyle bir baba düşününki çocuğuyla annesi yatakta yatarken gelip annesine vurabiliyor. Ben hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüm. Bana nafaka vermeyeceğini söyledi. ”Sana nafaka vermeyeceğim” şartıyla boşandı. Beni birden fazla kişiyle aldattı. 30'a yakındır. Okan’ın taciz davaları çıktı ben sustum. Okan insanlara mesajlar attı ‘çocuklar çok küçük’ dedim.''

OKAN KARACAN HAKKINDAKİ İDDİALARI YALANLADI

Tüm bu yaşananların ardından Okan Karacan, eski eşinin hakkındaki iddialarına avukatı aracılığıyla yanıt verdi. Okan Karacan'ın avukatı Uğur Atay yazılı bir açıklamada bulundu. Okan Karacan da avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamayı sosyal medya sayfasından ''Çok kıymetli sevenlerim ve takipçilerim hayatın genel akışında tesadüfen yoldan geçen be bana yardımcı olmaya çalışan medya mensupalrı aracılığı talihsiz bir şekilde herkesin gündemine düşen özel hayatım ile ilgili avukatım Sn Uğur Atay ın kaleme aldığı basın açıklamını iki sayfa olarak sizlerle paylaşıyorum gündemi boş yere rahatsız ettiğim için özür dilerim ama yüce adeletimize devletin memurlarına herkese güvenim sonsuzdur er yarda geç gerçekler ortaya çıkacaktır bu süreçte üğretmeye ve asli görevlerime devam edeceğim sizleri seviyorum Allaha emanet'' notuyla paylaştı.

İşte Okan Karacan'ın avukatının o açıklaması:

Eski eşi Zeynep Kadıoğlu'nun iddialarına Okan Karacan'ın avukatından yanıt - Resim : 2

Eski eşi Zeynep Kadıoğlu'nun iddialarına Okan Karacan'ın avukatından yanıt - Resim : 3

Eski eşi Zeynep Kadıoğlu'nun iddialarına Okan Karacan'ın avukatından yanıt ile ilgili etiketler Zeynep Kadıoğlu Okan Karacan 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.