Eski eşi Fatma Yasak'a şiddet uyguladığı iddia edilen Alper Tasalı serbest bırakıldı

Şiddet gördüğünü öne süren ve eşinden boşanan Fatma Yasak isimli kadının paylaşımları, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Yasak, silahla zorla alıkonulduğunu, kendisine şiddet uygulayan eski eşinin de serbest bırakıldığını belirterek yaşadığı korku dolu anları Twitter'da paylaştı.

Şiddet mağduru kadınlara biri daha eklendi.

Şiddet gördüğünü öne süren ve eşinden boşanan Fatma Yasak isimli kadının paylaşımları, bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Yasak, silahla zorla alınkonulduğunu iddia ederken yaşadığı korku dolu anları Twitter'da paylaştı.

ŞİDDET UYGULAYAN ALPER TASALI SERBEST BIRAKILDI

Genç kadın, ölümden son anda döndüğünü söyledi ve eski eşi olan Alper Tasalı'nın serbest kaldığını belirtti.

Fatma Yasak, Twitter profilinden yaşadıklarını paylaşırken #AlperTasalıTutuklansın etiketi de Twitter'da gündem oldu. Yasak, ölmek istemediğini ve eşinin dışarıda olduğu sürece güvende olmadığını söyledi.

ALPER TASALI KİMDİR?

Eski eşini kaçırma girişiminde bulunduğu için 1 gün nezarette bulundu. Ancak serbest bırakıldı. Eski eşini öldürmekle tehdit ettiği iddia ediliyor. Henüz bulunduğu yer, yaşı ve mesleği hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Fatma Yasak, yaşadığı süreci şöyle anlattı:

Sosyal medya platformu Twiter üzerinden yaşadığı kabus dolu anları anlatan Fatma Yasak adlı kadın, şunları paylaştı. Ve film gibi kaçırılma hikayesini paylaştı. Yasak yaptığı paylaşımda; "Merhaba ben Fatma Yasak.14 Nisan 2019 tarihinde Alper Tasalı isimli şahısla evlendik. Evliliğimizin ilk 4 ayı annesi ile yaşamaya karar verdik bir işe girdim ve çalışmaya başladım. Hedefimiz kendi evimize çıkmaktı fakat hayalini kurduğum şeyler aynı şekilde gerçekleşmedi. Daha evliliğimizin ilk ayında başladı şiddet dayak hakaretler. Her akşam işten gelir yemeğimizi yer odamıza geçerdik ardından tartışma ardından dayak yeme ardından uyku ve sabah tekrar işe gitme. Bu böyle 4 aya yakın sürdü ve bu duruma eşimin annesi de defalarca tanıklık etti." dedi.

"1 YIL ÖNCE BIÇAKLI SALDIRI"

"Bir gün evdeyken birden kapı çalındı ve dalgınlıkla kapıyı açtığımda kendisini karşımda gördüm, elinde bir bıçak vardı ve bana saldırmaya başladı. 1 saat boyunca ölmemeye çabaladım birine seslenmek için kaçsam bile beni kolaylıkla yakalayabilirdi ve şu an size bu yazıyı yazamazdım" diyen Yasak; " O gün de öldüremedi beni. Ama son olmadı da. 1 yıl bu şekilde geçtikten sonra bana kendisinin bir ev tuttuğunu artık hayatımızın güzel geçecegini kendisinin değiştiğini söyledi. İnandım. İnanmamam gerektiğini bile bile inandım ve 2020 Ekim ayında kendi evimize çıktık. İlk birkaç ay herşey güzel gibi gelirken sonrasında tekrardan gerçek yüzüyle bana geldi. Bu leblebi neden dışarda ? İnternetim kesildi ! Neden yemek yapmıyorsun ? Gibi binbir çeşit şeyden kavgalar yükselmeye başladı ve kaçınılmaz son olan şiddetle yine yüz yüze geldim. Sürekli kendisinin bana yetemedigini söyleyen bir adamla sürekli benim onu parası olmadığı için altında arabası olmadığı için aldatacağımı düşünen adamla geçen 2 yılın sonunda adalete koşmaya cesaret buldum ve 2021 Temmuz ayında eşyalarımı alarak ailemin evine geldim" dedi.

Eski eşi Fatma Yasak'a şiddet uyguladığı iddia edilen Alper Tasalı serbest bırakıldı ile ilgili etiketler alper tasalı fatma yasak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.