Eski Emniyet Müdür Sonunur Akşener tarafından sürüldüğünü iddia etmişti: Belgesini paylaştı

Eski Emniyet Müdürü Kemal Sonunur dönemin komutanlarının yaptığı 28 Şubat kutlamasında içki içmediği için dönemin İçişleri Bakanı Meral Akşener tarafından Niğdeye tayin edildiğini iddia etmişti. Söz konusu iddia Akşener tarafından yalanlanınca Sonunur belgeleri paylaştı.

Ankara Etimesgut Eski Emniyet Müdürü Kemal Sonunur, dönemin komutanları tarafından 28 Şubat'ın şerefine kutlama yapıldığını ve kendisinin yemeğe davet edildiğini, gittiğinde alkol alması için teklif ettiklerini ancak kendisinin reddettiğini ifade etmişti. Sonunur, yaşadığı bu olaydan dolayı dönemin İçişleri Bakanı Meral Akşener tarafından Niğde'ye tayininin çıkarıldığını iddia etmişti.

Sonunur ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini sürgünden kurtarmak istediğini belirterek, "Sayın Reisi Cumhurumuz İçişleri Bakanlığına bir yazı gönderdi. Beni zabıta daire başkanı yapmak için. Bu talepte Meral Akşener tarafından reddedildi. İşte belgesi" dedi.

Eski Emniyet Müdür Sonunur Akşener tarafından sürüldüğünü iddia etmişti: Belgesini paylaştı

Sonunur’un asılsız iddialarda bulunduğunu söyleyenlere karşı belgelerle konuşan Eski İl Emniyet Müdürü, o dönemde Cumhuriyet Gazetesi’nin Ankara ekinde çıkan haber kupürünü de paylaştı.

 Eski Emniyet Müdür Sonunur Akşener tarafından sürüldüğünü iddia etmişti: Belgesini paylaştı - Resim : 2

Eski Emniyet Müdür Sonunur Akşener tarafından sürüldüğünü iddia etmişti: Belgesini paylaştı ile ilgili etiketler Meral Akşener Niğde Kemal Sonunur tayin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.